tukamon Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 po formacie dysku i wgraniu winxp prof, dx9.0, detonatorow 42.70 i quake'a 3 po ustawieniu wszystkiego na min osiagnalem 350 fps [z jedna koscia ramu {no name}] zainstalowalem seciowke, oprogramowanie audigy [staandardowe] i inne bajery i wartosc fps spadla do 280!!! poza tym uzywajac tej no name kosci co jakis czas windows samoczynnie robi resety, wszystko sie zwiesza [od wypalania plyt po giercowanie w q3]. czy moze mi ktos pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 zmniejsz timingi tych pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 pozatym to co zrobiles to jest maksymalne glupstwo , jaki ma sens ladowac no namy kolo kingstonow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nie zmienialem timingow. fps po prostu zniknely [stery obciazaja system???] masz racje. ta kosc chyba jest walnieta jak bede w poznianiu w media markt to sprobuje na kingstony wymienic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja mam kingi ale jak wkładam obok nonamy to nic sie nie uruchamia normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...