Gmilin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Jaką kuchęnkę mikrofalową polecicie w tej cenie? Zależy mi na tym aby miała min. 800W i grilla, i pojemność przynajmniej 18l. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) tylko http://www.skapiec.pl/site/cat/305/comp/100656 Edytowane 10 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Czy na pewno ten model? Nie ma czegos lepszego? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Hmm odkopię bo nie chcę zakładac nowego tematu. Tak wiem złota łopata sie należy. ;) Z racji tego że u mnie w robocie ostatnio zmienił się bufet i firma postanowiła dopłacać mam możliwość kupowania tanio obiadów. Z racji tego że najszybciej by było je podgrzać w mikrofali a tej nie posiadam (wcześniej nie miałem takiej potrzeby) to potrzebuje się teraz w takową zaopatrzyć. Cena jaka mnie interesuje to max 350 zł, a nawet taniej. Zależy mi na niezawodności przede wszystkim. Jak mieszkałem o rodziców to mieli podobnego Zelmera jak wyżej, ale się zepsuł i jakoś nie kwapi mi się brać mikrofali z tej firmy. Myślałem o marce Bosch. Jakby ktoś coś polecił to będę wdzięczny. W ciągu tygodnia mam zamiar ją zakupić. Edytowane 25 Listopada 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...