panfranek Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Czym wyczyścić rdzeń i okolice aby nie był "brudny" przed nałożeniem nowej ? Jeżeli padło to pytanie to sorry ale mam mało czasu na szukanie odpowiedzi na nie, właśnie rozpakowałem VF1000 i przygotowuje recke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Zebys z pospiechu nie zabil karty... Zmywacz do paznokci + wacik/ patyczek higieniczny. Chociaz niektore gluty trzeba zdzierac paznokciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Albo drewnianym patyczkiem. Piszesz recki a nie wiesz czym konserwowac sprzet?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 A co ma do recki konserwowanie sprzętu ? Po prostu opisze moje wrażenia i opinie o wentylatorze i jak mam jakieś wątpliwości to pytam. Co według Ciebie jonathan powinienem jeszcze wiedzieć? Może jeszcze powinienem znać druk PCB mojej karty na pamięć ? Jak dla mnie to każdy może napisać kilka słów o jakimś produkcie. Jeżeli nie będzie to zadowalające to można zawsze poprawić i edytować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 No fakt kazdy moze bo zyjemy w wolnym kraju. Tylko szkoda troche czytac wypaczone brakiem wiedzy/doswiadczenia opinie o produkcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Jak dla mnie to każdy może napisać kilka słów o jakimś produkcie. Jeżeli nie będzie to zadowalające to można zawsze poprawić i edytować.Szkoda tylko, że tą dewizą kieruje się spora część polskich portali... Do czyszczenia najlepiej spirytus i patyczki do uszu. Pochwal się recenzją jak skończysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 najlepszy aceton techniczny (pół litra 3-4 zł w drogerii), czyści , odtłuszcza, błyskawicznie paruje nie pozostawia śladów, bezpieczny dla pcb (wypróbowany wiele razy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 możesz też włożyć do kranu, zalać płynem do mycia naczyń i wyszczotkować starą szczoteczką do zębów. Nie zapomnij tylko po takiej operacji wysuszyć sprzętu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Poradziłem sobie przy użyciu patyczków do czyszczenia uszów i zmywacza do paznokci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Zawsze tez pozostaje izopropyl do czyszczenia elektroiki. Osobiscie takiego uzywam, ale to moze temu, ze uzywam go tez do innej elektroniki. Kiedys uzywalem wspomnianego wyzej zmywacza do paznokci i acetonu technicznego i tez byly bardzo dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Zawsze tez pozostaje izopropyl do czyszczenia elektroiki. Osobiscie takiego uzywam, ale to moze temu, ze uzywam go tez do innej elektroniki. Kiedys uzywalem wspomnianego wyzej zmywacza do paznokci i acetonu technicznego i tez byly bardzo dobre :Da ja wycieram husteczka higieniczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) a ja wycieram husteczka higieniczna Ja tez, ale jest nasaczona izopropylem albo czyms z podanych wyzej :)[ Edytowane 20 Października 2007 przez Lucas86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...