Katarzynka Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Witam. Mam taki problem, musze zrobic formularz za pomoca ktorego bedzie sie wpisywalo dane itp. w tym problem, ze dane te pochodza z kilku tabel. Utworzylam z tych tabel kwerende, ale nie mozna dodawac rekordow :/ tzn nie pojawia sie ten pusty rekord do dodawania :/ jak skasuje z kwerendy jedna tabele (i beda wtedy 2) to pojawia sie, natomiast z 3 nie daje sie :/ probowalam juz kombinowac z relacjami, ale to nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (...) probowalam juz kombinowac z relacjami (...)Mi w szkole zawsze mówili, że dobrze zrobione relacje to 50% sukcesu. Dla mnie tu jest błąd, może teraz palne głupotę ale po co coś robić kwernedami skoro to i tak ma być dodawane w formularzu? Chyba że coś źle zrozumiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...