normandy Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Hej! Mam dylemat. Potrzebuję płyty głównej pod CPU: E2180 Grafika: X1950PRO Ram: 2 x 1024 667MHz GR/Kingstone Mam zamiar kręcić procesor, co polecacie do tego? Słyszałem co nieco o Foxonie P35A, i Asus P5N czy te płyty będą dobre? Mile widziane 4 sloty DDR2, oraz zintegrowana karta sieciowa. Łącze się przez AP-ka, nie wiem czy ma to znaczenie ale podczas gdy miałem zamontowaną osobną kartę sieciową strasznie ,,szeleściłem" podczas rozmowy jak to ktoś określił jak gdybym grał z helikoptera. Ramka cenowa ->400zł Oraz jakie chłodzenie polecacie pod ten procesor?? Hałas nie jest dla mnie ani trochę straszny :) Kompa używam do gry on-line (Lineage 2) więc słuchawki na uszach zagłuszają wszystkie świsty i pierdy :) Prosiłbym także o poradę co do wentylacji obudowy. Chciałbym się zamknąć w 400W (chieftec/warrior) Hałas mi nie przeszkadza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Foxconn P35A // Abit IP35-E // MSI Neo-2 FIR - było wałkowane milion razy , szukaj Chłodzenie ? Pentagram HP-100 AlCu Lite rozwiązuje problem Zasilacz - AmacroX AX-450PNF , ile masz na wiatraki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...