seba_999 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Witam wszystkich :) Kolega potrzebuje czegoś do podziału neo na 2 komputery stacjonarne (przez ethernet) i laptopa (wifi). Jaki doradzilibyście sprzęt, z wbudowanym modemem adsl, możliwie najtańszy, a zarazem dobry i bezproblemowy w użyciu? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Jak musi być koniecznie z wbudowanym modemem to WAG200G . Jak mogą być 2 urządzenia to WRT54GL+modem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArekWolf Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Jeśli ja mialbym coś polecić, tylko i wyłącznie z doświadczenia to skupilbym się na dwoch urządzeniach 3com, albo USR Robotics. USR ma bardzo ciekawy bezprzewodowy modem ADSL2+ US Robotics ADSL2+ MAXg Modem/Router 9108 Wystarczy poczytać opinie o produkcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Panowie, a opcja 2 urządzenia wyszła by taniej? Jak tak to może jakieś propozycje? Co byście polecali jedno urządzenie all in one, albo modem i router osobno? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Router umożliwiający wgranie Tomato np. WRT54GL ma największe możliwości (poczytaj). Na allegro jest w tej chwili dostępny WRT54G V1 , na którego też można wgrać Tomato. Do tego jakiś modem ADSL i zmieścisz się w około 250 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam mam takie pytanko który router będzie lepszy D-Link DSL-524T czy NETGEAR (DG834B) chyba, że znacie coś lepszego w cenie do około 200zł bo obecnie mam pentagrama i działa strasznie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...