paDZak Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Witam wszystkich forumowiczow. Mam powazny problem z moim asusem P5B - umarl. Wgrywalem nowy BIOS z wina, wszystko pieknie i cacy, prosze o restart bleble i... NIC!!! Komputer sie wlacza ale nic ponad to. Jestem pewny, ze jest to wina zle wgranego biosu, chociaz niby wszystko poszlo dobrze (a nie robilem tego po raz pierwszy i zawsze bylo OKa). Czy jest jakis sposob, zeby to "naprawic", czy moze nie ma szans i lepiej kupic nowa plyte? Sorki jezeli podobny temat juz istnieje. Prosze o pomoc!!! z gory Wielkie Dzieki za wszelka pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Zrób hotflasha i po sprawie :-/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paDZak Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Tak to bylo by wyjscie ale.... wtej plycie kosc biosu jest na stale (albo ja jestem slepy Xp ) http://www.pcolive.com/pcoimg/200608/29/20...41559595546.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 sa serwisy gdzie sami wylutowuja kostki biosu i programuja . mi tak samo padla kostka biosu podczas flashu , tyle ze byla wyjmowalna odeslalem do serwisu i okazala sie padnieta fizycznie... wymienili na nowa zaprogramowali i wszystko smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Nie miałem pojęcia, że ASUS też stosuje praktyki z wlutowanym BIOSem (tak jak Gigabyte)... Affe Asusie, wstydź się :P. Na allegro znajdziesz gości naprawiających płyty główne - wyślij im maila czy nie zaprogramowaliby ci BIOSu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Wsadz plytke CD, ktora dostales do napedu i zostaw kompa wlaczonego na chwile. Powinien sobie sam bios odzyskac wlasnie z tej CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paDZak Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Niestety nic z tego... a mialem taka nadzieje. No coz tak bywa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...