Xytras Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Witam Pytanie nastepujace, co jest wart ten układ graficzny w grach, da sie w cokolwiek pograc ? Interesuje mnie glownie HL2 episode two smilies/wink.gif Moga byc minimalne ustawienia, byle na rozdzialce natywnej poleci... Mialby pracowac w tandemie z turionem X2 1.9Ghz lub c2d lub cd, chodzi mi o pewien konkretny HP Pawilon smilies/wink.gif Dzieki z gory EDIT CO bedzie lepsze, takty Turiona, czy moze technologia centrino, wazna jest dlugosc trzymania na baterii: KLIK1 KLIK2 Edytowane 10 Października 2007 przez Xytras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=236904&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Okej do poczytania lekturka. Druga sprawa to jak z mobilnoscia? Chodzi o czas dzialania baterii, aczkolwiek i tak raczej zdecyduje sie na turiona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 powiem w skrócie wydajna grafika = krótki czas pracy na baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muslix47 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 A ja stawiabzm na Centrino. Centrino+Cache 2MB > Lepsze takty Turiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 No i wyzsza cena ;) Jednak chyba pozostanie Turionek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...