trilobit Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Witam Jestem zmeczony wpatrywaniem sie w caly proces defragmentacji godzinami. Jak kolwiek czy ktos ma moze jakies doswiadczenie z third-party produktami???Np. automatyczna defragmentacja w tle itp.???Czy one sie sprawdzaja???Bo nie jestem ich pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Kiedyś dobre oprogramowanie robiło O&O. Nadal robii i to bardzo dobre! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotshot Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Mam krotkie pytanie: Czy zalecana jest defragmentacja MFT (Master Files Table)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 zadko sie defragmentuje chyba ze duzo plikow ci sie przewala przez dysk sprawdz tez diskeeper - bardzo go lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) w tle to trochę lipa ;) może stare uprzedzenie ale nie ufam automatom,, zawsze możesz start/pause jakby cie coś wkurzało z Oo zrezygnowałem na rzecz perfect diska i jestem zadowolony tak trochę ot - najbardziej byłem zadowolony ze starego dferaga z pakietu nortona, umożliwiał np. przeniesienie wybranych plików/katalogów na początek partycji,, od tamtej pory czegoś takiego nie widziałem,, było to dawno, w czasach winme ;] Edytowane 5 Listopada 2007 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Dlaczego zrezygnowales z OO na rzec PD? Ja wlasnie zrobilem odwrotnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja też używam PerfectDisc'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Mialem Oo, Diskkeeper, Perfect Disc. Perfect Disc jak dla mnie najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Dlaczego nikt nie uzasadni dlaczego np PD jest niby najlepszy? Edytowane 6 Listopada 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Również chciałbym dowiedzieć się w czym jest lepszy :) Wciąż używam Oo , ale zawsze można się przesiąść jeżeli różnica jest znacząca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...