slike3 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Jak w temacie potrzebuje laptopa na ktorym bedzie mozna pograc of coz nie mowie tutaj o super nowosciach, mam na ten cel przeznaczone 4 tys zl co byscie polecili? ;) z gory dziekuje za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Polecilbym umieszczanie watkow tam gdzie ich miejsce <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 W tej cenie to polecam składaka Compal FL90. Ma następujące parametry: procesor T7500 ram 2GB karta grafiki GF 8600 GT 256Mb własnej pamięci dysk 120GB 7200 WiFi Bluetooth Nadaje się do wszystkiego a co najważniejsze można na nim spokojnie pograć w nowe gierki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slike3 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) nie bardzo sie w tym orientuje ale z tego co mi wiadomo to w sklepach sa tylko gotowe zestawy ;/ ( mozesz mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tymi skladakami ? ) Edytowane 11 Października 2007 przez slike3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 To się nazywa VBI. Wszystko możesz złożyć sam albo złożą Ci t o sklepie. Podstawą jest obudowa z matrycą, płytą główna i kartą grafiki. Resztę jak pamięci, procek, dysk, wifi, bluetooth wybierasz sam. Piszesz do sklepu co chcesz a oni podają ci cenę gotowego zestawu. Zestawik z takimi parametrami jakie podałem wyżej na allegro można kupić do 4000zł i sprzedają to sklepy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 sam jestem posiadaczem i jestem zadowolony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slike3 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 podajcie jakies adresy sklepow gdzie takie rzeczy robia i czesci sa tanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...