Skocz do zawartości
Lesiu

Zmiana Sprzetu.. Co Wybrac..?

Rekomendowane odpowiedzi

jestem w bardzo podobnej sytuacji ... rowniez chce złożyć podobny zestaw...

Procek : E2160

Mobo (tutaj mam nadal dylemat) : MSI P35 Neo2 albo Foxconn P35A albo Abit IP35-E ...

Najbardziej jestem przekonany do Foxconna... lecz ostatecznej decyzji nie podjąłem

Pamiec : hmm na serio nie wiem ... wiem tylko ze 2x1giga i 800Mhz ale jakiej firmy to nie mam pojecia ... myslalem nad OCZ ale z foxconnami maja problem ... (pomocy ;) )

Grafika : Modele 8600 mnie nie przekonuja ... i mam dwie opcje teraz ...

1. Kupic 1950pro albo 7900Gs ... (wole kupic teraz 1950 albo 7900 i cieszyc sie full detalami w max rozdziałkach w teraźiejszych grach niż grac na 8600 w nowych grach w miejszej rozdzialce i z miejszymi detalami) jak za pol roku stanieja to sobie wymienie.

2. Poczekac ten miesiac i zobaczyc jak sie uplasuja cenowo karty po wejsciu na rynek 8800gt ...

I tak ... Chciałbym żeby wszystko chodziło na zasilaczu jaki posiadam . Chieftec 360 albo ewentualnie Chieftec 400 ...

i jeszcze jedno ... chciałbym zeby na plycie glownej znalazlo sie miejsce jeszcze na karte dzwiekowa i tuner telewizyjny (po zainstalowaniu karty graficznej z duzym chlodzeniem) ...

Pozdrawiam wszystkich i dziekuje z gory za komentarze i sugestie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi