jupijupi Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 jestem w bardzo podobnej sytuacji ... rowniez chce złożyć podobny zestaw... Procek : E2160 Mobo (tutaj mam nadal dylemat) : MSI P35 Neo2 albo Foxconn P35A albo Abit IP35-E ... Najbardziej jestem przekonany do Foxconna... lecz ostatecznej decyzji nie podjąłem Pamiec : hmm na serio nie wiem ... wiem tylko ze 2x1giga i 800Mhz ale jakiej firmy to nie mam pojecia ... myslalem nad OCZ ale z foxconnami maja problem ... (pomocy ;) ) Grafika : Modele 8600 mnie nie przekonuja ... i mam dwie opcje teraz ... 1. Kupic 1950pro albo 7900Gs ... (wole kupic teraz 1950 albo 7900 i cieszyc sie full detalami w max rozdziałkach w teraźiejszych grach niż grac na 8600 w nowych grach w miejszej rozdzialce i z miejszymi detalami) jak za pol roku stanieja to sobie wymienie. 2. Poczekac ten miesiac i zobaczyc jak sie uplasuja cenowo karty po wejsciu na rynek 8800gt ... I tak ... Chciałbym żeby wszystko chodziło na zasilaczu jaki posiadam . Chieftec 360 albo ewentualnie Chieftec 400 ... i jeszcze jedno ... chciałbym zeby na plycie glownej znalazlo sie miejsce jeszcze na karte dzwiekowa i tuner telewizyjny (po zainstalowaniu karty graficznej z duzym chlodzeniem) ... Pozdrawiam wszystkich i dziekuje z gory za komentarze i sugestie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...