Kev!n Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Podkręcać nie będę...bo się na tym nie znam, a w gry nie gram (jeżeli już to sporadycznie), więc nie zauważę różnicy jeżeli grafika będzie lepsza o te kilkadziesiąt %, komputera potrzebuje do normalnego użytku... Co do komputronika - składałem taki sam zestaw w apollo.pl, różnica wynosi ~120zł, ale sklep komputronika mam kilka km obok mojego miejsca zamieszkania, więc w razie awarii nie będę się bawił w wysyłanie peceta na drugi koniec Polski. A w komputroniku kupiłem już kilka rzeczy (w tym laptopa 2lata temu, co prawda w sklepie, a nie na stronie) i nie mogę narzekać na serwis. Edytowane 12 Października 2007 przez Kev!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 No cóż, nie możemy Cię namawiać. Zrobisz jak chcesz ;]. Ten Gigabyte nie jest złą grafikę, ale w tej cenie można mieć coś trochę lepszego. Jak jednak nie grasz to różnicy jako takiej nie powinieneś odczuć. A podkręcanie jest proste ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...