Skocz do zawartości
GHAD29

Problem Z Windows Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam problem nast tresci.

Po kolei, mam 2 dyski twarde po 2 partycje kazdy. Sformatowana byla tylko partycja c podczas instalacji nowego xp. Po postawieniu systemu wszystko jest ok z jednym wyjatkiem, gdy chce otworzyc ktoras z partycji, oprocz c, pojawia sie nast okno: zalacznik 1. Gdy na ktores z partycji, zrobie ppm, pokazuje sie cos takiego: zal 2, prosze zwrocic uwage na 2 pierwsze linijki od gory.

z gory dzieki za wszelkie propozycje, przypuszczam ze rozw tego problemu okaze sie wielkim banalem.

post-23299-1192127437_thumb.jpg

post-23299-1192127555_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klknij narzedzia -> opcje folderow, zakladka widok. Odznacz "Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego" i zaznacz "Pokaz ukryte pliki i foldery". Kliknij na partycje prawym przyckiem myszki, daj otworz (ewentualnie dostan sie na patycje w inny sposob), i zobacz czy nie ma przypadkiem tam pliku ktory sie zwie autorun, jak bedzie to go usun i zrestartuj klompa, to na pierwszy problem. A te krzaki co wyskakuja to nie mam pojecia od czego to. Powodzenia

Edytowane przez szef182

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co formatować?:| Taki problem zrobić to co szef182 napisał? Sam też tak miałęm, problem występował tylko na zmapowanym dysku, a kiedy sie na neigo wchodziło normalnie przez PC w którym ten HDD był fizycznie zamontowany to problemu nie było.

Zresztą nawet jak usunięcie autoruna nie pomoże to chyba nei jest takim wielkim problemem otwieranie HDD przez PPM

Edytowane przez skinny500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi