Skocz do zawartości
BoMBeR

Co powiecie o płytach DFI ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów :)

Czeka mnie zmiana mobo i zainteresowała mnie płytka DFI AD77 Infinity.

Nie znam tej firmy i nie wiem co myśleć o jej płytach. Chciałbym poznać wasze opinie.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te DFI przy tym Abicie to jak Rolls przy BMW ,DFI full wypas ,w BMW nawet normalnej zapasowki nie daja,ale za to jak to jezdzi

generalnie DFI jest gicior ,Abit kd7e tylko dla schizoli o/c (brak lanu i dzwieku ,kt333)czyli dla mnie :-D ale niektorzy moga sie przy nim meczyc

zalezy na czym ci zalezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DFI robi dobre płyty za niewygórowaną cenę. Wydajność jak i stabilność przyzwoita, żeby nie powiedzieć że dobra. Praktycznie żadnych problemów czego nie można powiedzieć np. o ECS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam DFI AD77 PRO niejako z braku czasu (chcialem MSI KT4V) ale nie bylo wiec bralem co bylo. Musze od razu powiedziec ze jestem naprawde mile zaskoczony !!! (kuzyn ma MSI Kt4v, koles Gigabyte) Po zrobieniu wszelkich mozliwych testow wypadam zawsze najlepiej :) Inna sprawa to OC - tutaj tez jest bardzo dobrze, moj ath2000+ chodzi spokojnie ponad 2000 MHz i sprawuje sie OK (chlodzony woda) temp zadko przechodzi 35 stopni na full load :)

Szczerze polecam plyte DFI AD77PRO - do tego jest bardzo tania!

Wlasnie sprzedaje swoja :) dwa miesiace to juz za dlugo, czas sie brac za NForca2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THX Ludkowie :)

Ja mam zamiar wsadić na tą lub inną mobo A 1700+ (0,13) :) i puścić go na 166MHz :) , więcej mi nie trzeba :) Zależy mi na stabilności ,ale na zestaw typu P4 3,06 na intel GNB mnie nie stać:(

A jak byście mieli wybierać to, Via KT400 czy NForce2 lub czekać na KT400A ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...