SGJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 I po co miałbym instalowac MUI? w dodatku na HE, który go nie obsługuje... Juz nie wspominając o tym ze MS nie udostepjnai MUI do pobrania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 I po co miałbym instalowac MUI? w dodatku na HE, który go nie obsługuje... Juz nie wspominając o tym ze MS nie udostepjnai MUI do pobrania... a masz pomysl na to, ze nie moge zainstalowac SP3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 to pobierz MUI z polskim jezykiem... ja mam o tyle gorzej, ze nie moge zainstalowac bo mi wywala ze sa dwie rozne wersje jezykowe, a jka dorwalem ponoc dzialajaca wersje, to mi wywala, ze kryptografia jest wylaczona i nie idzie... :( 1. Kliknij na START 2. Kliknij URUCHOM 3. Wpisz REGEDIT 4. Znajdź klucz HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlNlsLanguage 5. Zjedź na dół i odnajdź klucz Default 6. Modyfikuj ten klucz z 0415 na 0409 7. Odnajdź InstallLanguage 8. Modyfikuj ten klucz z 0415 na 0409 9. Uruchom ponownie komputer. 10. Teraz możesz zainstalować Service Pack 3 dla Win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 http://www.sgjps.com/instalacja_service_pa...owej_niz_system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 kiedy spodziewamy się wersji ojczystej ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Pod koniec marca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Pod koniec marcaZnaczy sie polska beta, tak? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Final , w tej chwili jest już sp3 rc2 z 26stycznia. Final ma być dostępny 24 marca także raczej udostepnią pod wszystkie języki , ewentualnie będzie lekkie opóżnienie m.in dla polskiego windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Final , w tej chwili jest już sp3 rc2 z 26stycznia. Final ma być dostępny 24 marca także raczej udostepnią pod wszystkie języki , ewentualnie będzie lekkie opóżnienie m.in dla polskiego windowsa.Mozna wiedziec skad te informacje? Mi udalo sie tylko znalezc info, ze wyjdzie w 1 polowie 2008r.: SP3 for Windows XP Professional is currently planned for 1H CY2008. This date is preliminary. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle/servicepacks.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 http://static.pcinpact.com/images/bd/news/52825.jpg http://www.osnn.net/comments.php?shownews=14632 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Ooo, to dobrze :) Myslalem, ze bedzie trzeba dluzej czekac. sideband - dzieki za info. Edytowane 11 Lutego 2008 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 moze to troche offtopic... ale rozumiem ze nic o sp3 do win server 2003 nie wiadomo... nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 A niby po co jak SP2 był w zeszłym roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Po instalacji SP3 przestało działac mi łindołsowe wyszukiwanie, wywala errora: http://matius.inwestnet.com/matius/sp3/search%20error.gif http://matius.inwestnet.com/matius/sp3/search%20error.gif I ogólnie nie zauważyłem znaczących różnic, zangielszczył mi się system, wszystko chodzi chyba ciut szybciej. Mi tez nie dziala, hlep !!!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) U mnie dziala jak ta lala: http://i25.tinypic.com/orqzit.jpg zainstalujcie najnowszego bulida RC2 v3300 Edytowane 15 Lutego 2008 przez czullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zainstalowany i dalej wyszukiwarka nie smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 mi wszystko działa bardzo dobrze o dziwo... :) Ogólnie polecam zainstlować i potestować, tak na marginesie nie wiedze zadnego skoku wydajonosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 mi program SBCL sie zawiesza na 3300, nie dzialaja stery od dzwieku Realtek HD. I co jakis czas lapie zwieche... blad kernela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Czy jesli mam zainstalowanego RC2 i nie daj boze ten RC2 nie bedzie finalem, to czy jesli na niego bedzie dalo rade zainsalowac SP3 Final ? czy od nowa trzeba reinstalke robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Jak nie będzie możliwości wgrania ver. finalnej na RC2 to wystarczy ją odinstalować. Pozdrawam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Chcialem przeinstalowac pliki odpowiedzialne za wyszukiwarke, ale nic to nie dalo. Zna ktos jakis program, ktory integruje sie w windowsem i zastepuje standardowa szukajke, niestety nie mam teraz czasu na reinstal windy, bo musze pracowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Windows Desktop Search, Google Desktop.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzieki za szybka reakcje. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Jak nie będzie możliwości wgrania ver. finalnej na RC2 to wystarczy ją odinstalować. Pozdrawam A jak to zrobic gdy instalowalo sie windowsa z zaintegrowanym RC2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 dziala Wam tryb awaryjny? bo ja wlasnie chcialem w nim podmienic pliki i nie dziala, resetuje sie komp po wybraniu usera:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Tak, to ten pasek. Widac, ze dziala - i dobrze.A nie chodzi o ten? Jeszcze SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 A nie chodzi o ten? Jeszcze SP2Pytasz sie, a na screenie masz odpowiedz costi'ego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) widze, ze roznie jest, lepiej sobie postawie tego sp3 na razie w wirtualnym windowsie, jak nie bedzie fikal to go postawie na docelowe okna :D Edytowane 22 Lutego 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) pewnie glupie pytanie, ale da sie odinstalowac SP3? chodzi mi o build .3264 ktory mam, chce sie pozbyc na rzecz 3311, w katalogu windows tworza sie katalogi unistall, wiec chyba sie da :) tylko jak? ok pytanie okazalo sie faktycznie glupie, bo SP3 mozna wywalic z dodaj/usun Edytowane 29 Lutego 2008 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 a w dodaj/usun nie ma? bo mi sie wydaje, ze powinno byc... przynajmniej kiedys moglem usunac sp2 jak go nagrywalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...