Skocz do zawartości
LCC

Windows Xp: Service Pack 3

Rekomendowane odpowiedzi

w najnowszym bulidzie ciagle nie dziala tryb awaryjny ;) do tego znalazlem ciekawego buga ze zawsze gdy klikne "open with..." to zamiaast okienka wyboru otwiera mi sie z notatnikiem obojetnie czy jest to plik txt, avi, czy rar ;)

Dziwna sprawa co ty masz z tym trybem awaryjnym, u mnie zarówno na v5503 jak i na 5508 chodzi jak burza, no i Otwórz za pomocą... też działa u mnie bez problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie sobie na virtual pc instaluje win xp ze scalonym sp3 - zobacze jak to myka i czy mniej problemowe

chociaz i tak ja nie mam duzo problemow :)

@EDIT

WIN XP [ENG] z scalonym SP3 + MUI [PL] - wszystko dziala bez problemu

- dziala szukajka;

- narzedzia administracyjne sa na swoim miejscu;

- dodaj/usun skadniki windows tez dzialaja (chociaz u mnie nie byl z tym problemu);

- otworz za pomoca dziala;

- tryb awaryjny dziala bez problemu;

- remote deskopt connection - na starym dzialalo tylko w jezyku ENG, tutaj myka z PL i ENG :)

Edytowane przez DarkArrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chris Keroack napisał na oficjalnym webowym forum dyskusyjnym Microsoftu, że dodatek Service Pack 3 do systemu Windows XP uzyskał status RTM. Oznacza to, że prace zostały już ukończone i należy oczekiwać wydania SP3 dla użytkowników. W międzyczasie otrzymają go firmy OEM.

Keroack ogłosił, że 29 kwietnia dodatek zostanie opublikowany w witrynie Microsoft Download. Podobnie jak w przypadku SP1 do Windows Vista, w usłudze Aktualizacji automatycznych Service Pack 3 do Windows XP pojawi się z opóźnieniem - według podanych informacji, dopiero latem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Windows XP Sp3 Final ENG

http://download1us.softpedia.com/dl/94d1b2...SP3-x86-ENU.exe

http://download.softpedia.ro/dl/708941c040...SP3-x86-ENU.exe

ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/...SP3-x86-ENU.exe

Najpewniejsze zródła, jak sciagacie z niepewnego zródła sprawdzajcie sumy kontrolne! Juz dzis zassalem 2 razy rc2.. a ktos pisal ze na bank final.

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć.
"Alternatywne źródło"

---EDIT---
Ok działa. Ściągnąłem z linka podanego przez RBEJ. Tylko jeśli ktoś ma zmodyfikowany BootScreen przez jakiś program to moze wywalić info obłędzie i konieczności zajrzenia na stronę M$. Trzeba poprostu przywrócić standardowy BootScreen. Edytowane przez stivo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj na innym serwerze, ssać nie bać żaby. XP SP3 PL

http://www.flyupload.com/?fid=2591545

Plik pewny posiada sume kontrolną 152c4d174756d33746c81e177edccdf2 i wielkosc z w bajtach zgodna z polska wesja z TechNetu. Działa sprawnie nie ma z nią problemów

explorer zjada 8 - 15 mb ramu :D chodzi sprawniej niz w sp2, mniej muli i mniej przerzuwa dane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

suma kontrolna u mnie taka sama ;) integracja zrobiona, zainstalowane to to na VPC i działa bez problemów, o wydajności się nie wypowiem, bo tego nie da się ustalić na VPC :P

no i też plota o problemach w ściągnięciu limitu na jednoczesne połączenia za pomocą xp-antispy się nie sprawdziła :P

post-6650-1209127355_thumb.jpg

/edit/

przypomniało mi się coś... rzekomo podczas instalacji nie powinno się podawać klucza, dopiero przy aktywacji miało się to robić, a u mnie jednak po staremu wszystko się odbyło, a jak u Was? :unsure:

Edytowane przez Jankes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi