Esper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 a jak mam reisntalation cd od della z xp prof sp2 eng, i dorzuce do obrazu tej plytki sp3 to nie bede musial wpisywac przy instalacji klucza tak jak teraz? czy jest gdzies jakis mini poradnik jak integrowac sp3 z plyta z sp2 tak by procz samego scalania jeszcze ewetualnie cos wyrzucic, mam tu na mysli tylko same glupie rzeczy a nie tworzenie wersji lite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 http://www.purepc.pl/node/881 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 zainstalowałem sp3 i mam problem z "przeciaganiem" ikonek z folderu do folderu, do kosza itp. jak to rozwiazać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jest już SP3 PL? Jeśli nie, to kiedy będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ciężko się szuka, co? SP3 PL jest już od jakiegoś czasu... wystarczyło popatrzeć kilka stron wstecz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 SP3 + router edimax = pad całej sieci :lol: Trzeba w XP na sztywno adresy wklepywać, bo z dhcp sp3 ubije router. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) ehh, przepraszam za moją opieszałość. Już się ładnie pobiera ze stronki M$. Mam nadzieję, że mi sieci nie zabije ;) EDIT: SP3 PL zainstalowany. Pierwsze wrażenie... niby winda chodzi szybciej, ale może mi się tylko wydaje. Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Postawilem dzis swieza winde, na to SP3 + najnowszy SGJ. W Panelu Sterowania nie działają Opcje Folderów + ustawienia paska zadań :-/, jest na to jakas rada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarcel Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Czy sp3 nie powinien sie sam sciagnac jako aktualizacja windows ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Niebawem tak bedzie mozliwe... ale jeszcze nie teraz :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wczoraj zainstalowałem SP3 PL na lapka przez WU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Czy jest jakis sposób na to żeby działały motywy do XP z SP3 PL dotychczasowy sposób z UXTheme Patcherem mi nie działa próbowałem juz metod opisanych w tym temacie i nic :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Sam ostatnio z tym walczyłem na lapciaku i nie znalazłem działającego sposobu... Jak by ktoś trafił na UXTender to lepiej uważać, bo potrafi zepsuć system - BSOD w efekcie (przywracanie systemu w trybie awaryjnym pomaga). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derdi Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Nie pamiętam skąd ściągnąłem uxtheme, a nie mam teraz dostępu do mojego kompa, ale użyłem Replacera i zamieniłem plik. Dodam, że SP3 instalowałem na istniejący system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Nie pamiętam skąd ściągnąłem uxtheme, a nie mam teraz dostępu do mojego kompa, ale użyłem Replacera i zamieniłem plik. Dodam, że SP3 instalowałem na istniejący system. Ja podmieniłem na żywca i działa. Ściągałem stąd: http://www.neowin.net/forum/index.php?show...633040&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 SP3-UxTheme-Patcher http://www.softpedia.com/progDownload/SP3-...load-98929.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Gdzie można znaleźć jakieś ciekawe boot screeny do XP SP3? Niestety te spod SP2 nie działają u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Edytor zasobów i sam robisz bootscreeny wykorzystujac nawet te z sp2 i wczesniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Czy sp3 nie powinien sie sam sciagnac jako aktualizacja windows ?Windows Update juz ma opcje instalacji SP3 w trybie online :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Windows Update juz ma opcje instalacji SP3 w trybie online :rolleyes: Nie ma co, szybcy są ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moo Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Sam ostatnio z tym walczyłem na lapciaku i nie znalazłem działającego sposobu... Jak by ktoś trafił na UXTender to lepiej uważać, bo potrafi zepsuć system - BSOD w efekcie (przywracanie systemu w trybie awaryjnym pomaga). Potwierdzam - UXTender nie zawsze dziala dobrze. Podobno niektorymi podwersjami xpka ma problem. U mnie jego uzycie skonczylo sie ciaglym automatycznym restartem systemu zaraz po jego zaladowaniu. Pomogla podmiana uxtheme.dll w trybie awaryjnym wg instrukcji http://www.winmatrix.com/forums/index.php?...=18059&st=0 Obylo sie bez przywracania systemu :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Czyli instalacja SP3 w dalszym ciągu mija się z celem bo więcej problemów niż korzyści?? Fajnie... Poczekam pół roku jeszcze z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 U mnie wszystko chodzi jak zloto, zero problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Czyli instalacja SP3 w dalszym ciągu mija się z celem bo więcej problemów niż korzyści?? Fajnie... Poczekam pół roku jeszcze z tym. masz wgrane wszystkie aktualizacje ? jeśli tak to jakbyś miał sp3. o jakich problemach piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ja mialem problem z SP3 a konkretnej z instalacja sterownikow do jakichs urzadzen, glownie pod USB. Np. kupilem myszke pod usb i niestety przy instalacji wychodzil blad ze odpowniedniego pliku nie mozna znalesc czy skopiowac, cos takiego. To samo mialem przy instalacji sterownikow do chipsetu. Teraz mam xp na sp2 i jest cud miod malina, wszystko bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 U mnie na dwóch PC SP3 zintegrowane z płytą działa bezproblemowo, nie miałem póki co żadnych problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 XP z SP3 śmiga już ponad 3 miechy jak zaraz po instalce !!!!! Na poprzedniej instalce SP2 musiałem co miesiąc odświeżać Ghostem obraz bo się coś zawsze pier......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ja mam problem z wi-fi po uruchomieniu nie znajduje sieci , trzeba wylaczyc i wlaczyc urzadzenie i dopiero cos znajduje wtf :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja tam instalowałem sp3 tylko na próby, zainstalowałem system na innym dysku żeby prawdzić czy to coś daje, najpierw popracowałem ze 2h na sp2 a potem instalka sp3 i jakoś nie widzę żadnej różnicy, oprócz tego że dźwięk jest jakby gorszy.... ale może po prostu zmęczony byłem. W każdym razie dysk już po formacie bo 2 systemów nie potrzebuję ;) le wolę nie ryzykować instalowaniem SP3 na systemie na którym pracuję cały czas, nie mam czasu na formaty i inne bzdety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 A ja chcialem robic formata ale zainstalowalem sp3 i system smiga az milo troche przyspieszyl wiec chyba cos to dalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...