Mardok Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 w najnowszym bulidzie ciagle nie dziala tryb awaryjny ;) do tego znalazlem ciekawego buga ze zawsze gdy klikne "open with..." to zamiaast okienka wyboru otwiera mi sie z notatnikiem obojetnie czy jest to plik txt, avi, czy rar ;) Dziwna sprawa co ty masz z tym trybem awaryjnym, u mnie zarówno na v5503 jak i na 5508 chodzi jak burza, no i Otwórz za pomocą... też działa u mnie bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 u mnie tez dziala bez problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 u mnie awaryjny sie wysypuje na ekranie wyboru uzytkownika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 ten nowy SP3 to chyba dostal tylko hotfixa do problemu z dzwiekiem na integrach i to wszystko :) zadnych roznic w sumie nie odczuwam - wszystko dziala tak jak na 5503 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 ja wzgledem 3311 odczuwam pewna poprawe, 5503 nie instalwalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 mam 3311 na pc i nie dziala mi tryb awaryjny, ale open with i search dziala bez problemu na lapku mam 3264 i tez nie dziala tryb awaryjny, nie dziala open with (notatnik) ale search dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 co do open with znalazlem fixa: http://www.searchengines.pl/phpbb203/pliki.../reg/openas.reg zapisz jako i dodaj do rejsestru. Wtedy wszystko bedzie dzialac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) wlasnie sobie na virtual pc instaluje win xp ze scalonym sp3 - zobacze jak to myka i czy mniej problemowe chociaz i tak ja nie mam duzo problemow :) @EDIT WIN XP [ENG] z scalonym SP3 + MUI [PL] - wszystko dziala bez problemu - dziala szukajka; - narzedzia administracyjne sa na swoim miejscu; - dodaj/usun skadniki windows tez dzialaja (chociaz u mnie nie byl z tym problemu); - otworz za pomoca dziala; - tryb awaryjny dziala bez problemu; - remote deskopt connection - na starym dzialalo tylko w jezyku ENG, tutaj myka z PL i ENG :) Edytowane 29 Marca 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Chris Keroack napisał na oficjalnym webowym forum dyskusyjnym Microsoftu, że dodatek Service Pack 3 do systemu Windows XP uzyskał status RTM. Oznacza to, że prace zostały już ukończone i należy oczekiwać wydania SP3 dla użytkowników. W międzyczasie otrzymają go firmy OEM. Keroack ogłosił, że 29 kwietnia dodatek zostanie opublikowany w witrynie Microsoft Download. Podobnie jak w przypadku SP1 do Windows Vista, w usłudze Aktualizacji automatycznych Service Pack 3 do Windows XP pojawi się z opóźnieniem - według podanych informacji, dopiero latem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Build 5512 to RTM :wink: Build 5512 to RTM :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 widac, ze duzo sie nie zmienil porownujac do 5508 - chociaz po rozmiarze :) zainstaluje sobie go jak bede przeinstalowywal system (bo teraz mam scalonego sp3 z win) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 czyzby juz sie sp3 pojawil na MSDNA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Czy klucz od XP Home PL bedzie pasowal do XP Home eng? Bo chce sobie zapodac SP3 ale do po.skiej wersji jeszcze nie wyszlo i czy mui pl bedzie dzialal w XP Home? Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 czyzby juz sie sp3 pojawil na MSDNA ?Na moim jeszcze nie ma.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 pojawil sie juz, nawet w wersji PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sizeer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 pojawil sie juz, nawet w wersji PL :) http://msdn2.microsoft.com/pl-pl/subscript...022(en-us).aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Juz zainstalowane SP3 PL. Dziala ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sizeer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Juz zainstalowane SP3 PL. Dziala ok. Wrzuć na rapidshare.com Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez pml83@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jakos nie mogę tego znaleźć do sciągnięcia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Tez bym chcial zeby ktos wrzucil na serwer jakis :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 XP SP 3 PL Final Version http://troll.linux.net.pl/~grzegorz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Na moim jeszcze nie ma..U mnie takze nie ma ;/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Windows XP Sp3 Final ENG http://download1us.softpedia.com/dl/94d1b2...SP3-x86-ENU.exe http://download.softpedia.ro/dl/708941c040...SP3-x86-ENU.exe ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/...SP3-x86-ENU.exe Najpewniejsze zródła, jak sciagacie z niepewnego zródła sprawdzajcie sumy kontrolne! Juz dzis zassalem 2 razy rc2.. a ktos pisal ze na bank final. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć. "Alternatywne źródło" http://rapidshare.com/files/110071168/wxps...t.EXE.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/110071845/wxps...t.EXE.part2.rarhttp://rapidshare.com/files/110071835/wxps...t.EXE.part3.rarhttp://rapidshare.com/files/110070950/wxps...t.EXE.part4.rar ---EDIT--- Ok działa. Ściągnąłem z linka podanego przez RBEJ. Tylko jeśli ktoś ma zmodyfikowany BootScreen przez jakiś program to moze wywalić info obłędzie i konieczności zajrzenia na stronę M$. Trzeba poprostu przywrócić standardowy BootScreen. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 a jak z tym limitem jednoczesnych połączeń zmniejszonym do 10? do obejścia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 WINDOWSXP-KB936929-SP3-x86-PLK.EXE Jaka jest suma kontrolna tego pliku ? Anybody knowz ? :> Jaka powinna być poprawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sizeer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Tutaj na innym serwerze, ssać nie bać żaby. XP SP3 PL http://www.flyupload.com/?fid=2591545 Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez pml83@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 WINDOWSXP-KB936929-SP3-x86-PLK.EXE Jaka jest suma kontrolna tego pliku ? Anybody knowz ? :> Jaka powinna być poprawna. Plik z którego instalowałem ma MD5: 152c4d174756d33746c81e177edccdf2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Tutaj na innym serwerze, ssać nie bać żaby. XP SP3 PL http://www.flyupload.com/?fid=2591545 Plik pewny posiada sume kontrolną 152c4d174756d33746c81e177edccdf2 i wielkosc z w bajtach zgodna z polska wesja z TechNetu. Działa sprawnie nie ma z nią problemów explorer zjada 8 - 15 mb ramu :D chodzi sprawniej niz w sp2, mniej muli i mniej przerzuwa dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) suma kontrolna u mnie taka sama ;) integracja zrobiona, zainstalowane to to na VPC i działa bez problemów, o wydajności się nie wypowiem, bo tego nie da się ustalić na VPC :P no i też plota o problemach w ściągnięciu limitu na jednoczesne połączenia za pomocą xp-antispy się nie sprawdziła :P /edit/ przypomniało mi się coś... rzekomo podczas instalacji nie powinno się podawać klucza, dopiero przy aktywacji miało się to robić, a u mnie jednak po staremu wszystko się odbyło, a jak u Was? :unsure: Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...