expi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Witam, Dziś przyszedł do mnie lapek Asus G2P. Niestety przy ładowaniu Visty wyskakuje BSOD i text Beggining To Phisycal Memory dump cyz coś takiego i później restart. Co mam teraz zrobić? Chciałbym, żeby obyło się bez serwisu. Lapek nowy. I tak 9 na 10 razy. Te pozostałe 10 % oznacza, że Winda się załadowała i można pracować. Błagam o syzbką pomoc. -- Z tego co przeczytałem to coś nie halo z plikiem win32k.sys. Pozdro, KitKat Edytowane 12 Października 2007 przez expi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Witam, Dziś przyszedł do mnie lapek Asus G2P. Niestety przy ładowaniu Visty wyskakuje BSOD i text Beggining To Phisycal Memory dump cyz coś takiego i później restart. Co mam teraz zrobić? Chciałbym, żeby obyło się bez serwisu. Lapek nowy. I tak 9 na 10 razy. Te pozostałe 10 % oznacza, że Winda się załadowała i można pracować. Błagam o syzbką pomoc. -- Z tego co przeczytałem to coś nie halo z plikiem win32k.sys. Pozdro, KitKat jesli cos nie halo z plikami to reinstall systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...