McDracullo Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wyniki, nie wyniki, przy takich napięciach to sobie możecie wszyscy się boją, że im się grzejniczki spalą.....Daj mi nową lutownice (do vmoda) i troche wolnego czasu. To wtedy będziesz miał wyniki. ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Drogi kszonku gdybym mial pewność, ze z gwarancji wrócą lanfesty to 2.5> no problem lecz jak juz Bazi napisał nie ich juz na newegg, wiec zapewne dostałbym tracery/ballistix'y. eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Przyszly 3 chyba ostatnie kity LANFEST'ów. Chetnych zapraszam. B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) U mnie bez zabawy pozostały timigami narazie 580 @ 2.2v McDracullo, jeszcze cie dogonie :D Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Blazejj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 McDracullo, jeszcze cie dogonieJak się uda to jutro goszcze posiadacza Lanfestów... :) 2.2V + luźniejsze alphy :D I bedzie great. A jak przyjdzie chłodzonko/wrzuce procka pod wc z lodem to to będzie great wynik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mówiłem, że dam rade :D 595Mhz @ 2.2V Na 600Mhz @ 2.3V załaduje się winda, blusescreen i rest BTW Ogarnia ktoś dobrze timingi alphy na intelu? Ja bawiłem się tylko Performance level i tREF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Te lanfesty jak widze dluzej u uzytkownikow to nic wyjatkowego. Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 A co Ty byś chciał za 99$? :> , Wsumie teraz można za to kupić Ballistixy 1066 ale to już nie to samo co kiedyś. U mnie też niewiele więcej bo 1230 5-5-5-15 2.14V stabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mówiłem, że dam rade 595Mhz @ 2.2VNie będę mówił kto Ci podpowiadał. Potem na gg się jeszcze pobawimy :D 600 chyba przekroczysz. i to w 16M a nie w 1M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 BTW Ogarnia ktoś dobrze timingi alphy na intelu? Ja bawiłem się tylko Performance level i tREF Ma juz je tragiczne i raczej pod max mhz duzo nie zdzialasz :D Na takiej wartosci tref masz max takty? Jaka jest roznica miedzy innymi ustawieniami tego parametru? W teori to na max takty zadnego wplywu nie ma, wiec sie nie bawilem tym pod katem mhz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 W sumie to jeszcze Pl dałem z 5 na 7 Wcześniej nie chciało przejść 1M na 590 @ 2.2 Jakaś magia zadziałała i po zmianie przeszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immune Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 No w koncu i ja dolaczylem do grona Lanfestowcow :) Pamieci rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Pamieci rewelacja.Pod jakim wzgledem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Pod względem efektu choinki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Pod względem efektu choinki...Pod tym wzgledem tracery wypadaja lepiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...