Twój Pan Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 To nie zagadka, to elpidy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja tez chyba dokupie drugi komplet. Na razie na codzien 2x1Gb mam na 500@4-4-4-15 przy napieciu 2,05V. I rzeczywiscie grzeja sie, ale juz sobie z tym poradzilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Kolejna mała recenzja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Czy mógłby ktoś wreszcie, w drobnej przerwie w zachwytach, dać na te pamięci jakieś napięcie (2,6v+) i zobaczyć czy toto się skaluje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 I będzie to ostatnia próba tego śmiałka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 I będzie to ostatnia próba tego śmiałka :) Gwarancja służy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Tak moze nie do konca off topik, ale, czy ktos szuka jeszcze lanfestów - bo nie wiem ile zamówić. Czas 2 tyg. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Jaka cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Czy mógłby ktoś wreszcie, w drobnej przerwie w zachwytach, dać na te pamięci jakieś napięcie (2,6v+) i zobaczyć czy toto się skaluje? Chetnie bym zobaczyl czy sa skore do wspolpracy przy normalnych timingach (600+ CL4-4-2-4-4-25-9-9 na P35), zeby to jako taka wydajnosc mialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Chetnie bym zobaczyl czy sa skore do wspolpracy przy normalnych timingach (600+ CL4-4-2-4-4-25-9-9 na P35), zeby to jako taka wydajnosc mialoJak głowa poręczysz mi, że ich nie spalisz możesz sie przekonać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Jak głowa poręczysz mi, że ich nie spalisz możesz sie przekonać ;) A masz gwarancje :lol: ? Jak tak, to mozemy sprawdzic ile beda dzialac przy 3.5v+ :D GG ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 A masz gwarancje :lol: ? Jak tak, to mozemy sprawdzic ile beda dzialac przy 3.5v+ :D GG ;) PM, GG padlo. Gwara jest, przy 3.5? Chyba Ci sie z wielbłądami pomyliły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 PM, GG padlo. Gwara jest, przy 3.5? Chyba Ci sie z wielbłądami pomyliły ;) A dlaczego miałoby nie być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) PM, GG padlo. Gwara jest, przy 3.5? Chyba Ci sie z wielbłądami pomyliły ;) E tam wielblady, moge ci pokazac ddr2 co 3.7+ przyjmowaly na klate :D 3.5 to bylby juz lekki hardcore, ale tak do testow na 2.8 mozna je pogonic ;) Edytowane 15 Listopada 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 E tam wielblady, moge ci pokazac ddr2 co 3.7+ przyjmowaly na klate :DChyba na gołą klate bo w radiaxach to chyba nie za bardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Chyba na gołą klate bo w radiaxach to chyba nie za bardzo ;) W radiatorach, letnie byly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Wy tu o paleniu gumy :D a u mnie dzisiaj szukanie najniższego mozliwego Vmem :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) W radiatorach, letnie byly :) chyba radiatory :D Wy tu o paleniu gumy :D a u mnie dzisiaj szukanie najniższego mozliwego Vmem [img ]http://img157.imageshack.us/img157/1593/dziadkowevoltytk0.jpg[/img] :unsure: o volt za mało ;) ... co najmniej :) Edytowane 15 Listopada 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 a u mnie dzisiaj szukanie najniższego mozliwego VmemAż tak sie boimy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imadłoręki Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Tak moze nie do konca off topik, ale, czy ktos szuka jeszcze lanfestów - bo nie wiem ile zamówić. Czas 2 tyg. :) Padło pytanie o cenę ... Rozważam zakup tych pamięci - wszystko zależy od ceny :-) . Edytowane 16 Listopada 2007 przez Imadłoręki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Aż tak sie boimy :wink:" stanęło " na 1,958 pln. z biosa - do sapera i maili styknie :wink: Edytowane 16 Listopada 2007 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Padło pytanie o cenę ... Rozważam zakup tych pamięci - wszystko zależy od ceny :-) . 400+przesyłka takie cos widziałem w dziale giełda. bazi sprzedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Dzieki Albert, zadko ostatnio odwiedzam forum. A mam info przynajmn iej na dzis nie ma juz ich na newegg, gdzie były sprzedawane. Bede mial za ok 2 tyg 3 kity :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) @bazi loozik ;) ale mnie podłamałeś. Juz nie długo lanfesty mialy posmakować czegoś wiecej niż 2.2 ku uciesze masella a tu walek jak spale to co dostane pewnie tracery a miech czekania w plecy :( eot Edytowane 17 Listopada 2007 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 kurde pogonił ktoś jakoś wysoko lanfesty? ja mam ściankę w okolicach 610 mhz i nic nie pomaga- volty, tajmy itp :( szlak mnie już trafia... nie ma to jak uzaleznienie od spi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 DFI a nie Cruciale :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 ty mnie już nie strasz ,że to wina mobo :P zresztą objawy podbne jak na p5k są :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 wina mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 DFI a nie Cruciale :P Popieram... Tez mialem taki doswiadczenia z plyta... nie chciala przejsc 620MHz na ramkach i juz... a probowalem wszystkiego. Skonczylo sie na tym ze spalilem pltyte i wymienili mi na nowa ktora tym razem konczy sie na 645 (a szkoda bo moje ramki robia 630 MHZ @ 2,2v) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Do mnie dotarl dzis 2gi zestawik. Wszystko hula fajnie. Szybki test z codziennymi ustawieniami: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...