lamek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Witam ;) Przymierzam sie do kupna procesora z tematu i mam pytanka ?? - Która seria sie lepiej kręci M0 czy L2 ?? (gdzie będzie większa szansa trafić 3ghz na stock vcore) - Gdzie na opakowaniu box'a szukać oznaczenia serii :> ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Wszystko zalezy od szczescia, przy M0 jak dobrze trafiles to masz wysokie oc, jak zle to kiszka. A jak masz L2 to zawsze jest podobne oc (prawie zawsze) ;) Przy e2140 M0 bylo oznaczone na boxie koncowka SLA93, jak jest przy e2160 to nei wiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 A gdzie szukać teg oznaczenia ?? Jest jakaś naklejka na opakowaniu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 yyy na procu ? :P Szczerze to nie widziałem opakowania e2160 ale wątpie żeby napisali jaka to seria na nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Jest na opakowaniu na nalepce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Dobra Panowie to jakie serie maja te L2 ? Jutro wybieram sie na zakupy i chce trafić jakąś kręcacą sie sztuke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...