Gasto Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 witam posiadam obudowe nzxt lexa któa ma wbudowane 3 sensory/ czujniki, i jeden z nich od cpu przestał mi działac, sensory są połączone z lcd na przodzie budy. Totalnie nie znam sie na lcd, nie wiem co i jak i w czym problem. W chwili obecnej lcd pokazuje temp od hdd i sys, a przy cpu jest "Er". KOńcówka czujki nie jest połamana ani nic z tych rzeczy, czy spotkał sie ktoś z taką sytuacją ? gdzie moge kupic lub wymienić taki kabelek z czujnikiem ? co moge zrobić z tym fantem, prosze o pomoc... z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 może gdzieś kabel jest przerwany, "dość" cieżko coś powiedzieć na odległość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasto Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 może gdzieś kabel jest przerwany, "dość" cieżko coś powiedzieć na odległość... kabel jest wporządku, diodka termiczna na samym czubku sensora chyba padła, kolega mi powiedział że może być problem z wymianą takiego czegoś, ponieważ są różne rodzaje czujników i każdy działa na innym napięciu czy jakos tak ;/ nawet nie wiem gdzie moge dostać taki czujnik, a przecież nie bede odsyłał na gwarancje całej lexy bo jest to nieopłacalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...