forest kila zbila Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Hej Planuję na przyszły tydzień zakup nowego tv. W grę wchodzi tylko 37. Na oku mam Samsungi Le37s62B i Le37s81b. Obydwa pewnie poniżej 3000 - mam możliwość zakupu w cenie 0 marży hurtowni/sklepu. Nieśmiało spoglądam też na LG 37LE2R i 37LC25R Proszę o opinie nt tych a także innych 37. Zastosowane - kablówka kablówka potem daleko daleko filmy dvd/divix i może czasem gry z pc ale to absolutnie może i czasem.. kiedyś pewnie tv w wyższej rozdzielczości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Jak kablówka to LCD odradze, bierzta plazme (choć w tej cenie raczej wiele nie znajdziesz) / crt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Jaki tv lcd 37" polecacie, ja mam na oku ten - http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&...rp_lc_37ad5_egy , ale jako, ze nie jestem w temacie to moze ktos poleci cos lepszego w podobnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Weź większy. Ja przez niecały rok grałem na 37" i dopiero teraz stwierdzam, że rozmiar faktycznie ma znaczenie (przy 52" obecnie). Nie sugeruję ci naturalnie potrojenia kwoty, którą chcesz wydać, ale przynajmniej dozbieranie do 40"-42" - to minimalne rozsądne rozmiary dla hdtv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) no to ja Ci moze troche namieszam teraz :) wlasnie wczoraj zakupilem lcd Samsunga 40" LE40M86BD w cenie 3300 zł i powiem jedno.............jak dla mnie rewelka! poprostu nie mam sie co przyczepic do tvka... ogladalem na nim wczorajszy mecz i wrazenia mam jak najbardziej pozytywne :) Edytowane 21 Czerwca 2008 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Ja używam LCD LG3000 37" i na prawde super obraz duze katy widzenia(prawie 180 stopni) dobry dzwiek. Nic nie smuzy wyrazny. OCzywiscie najlepszy obraz jest z kompa bo z satelity niezbyt dobra jakos(nie mam HD). Ale ma wade wlasnie ta ze jest jak to mowia niektorzy Half HD (HD Ready). Ale mimo wszystko jest ok ;] Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Bull_Byk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja używam LCD LG3000 37" i na prawde super obraz duze katy widzenia(prawie 180 stopni) dobry dzwiek. Nic nie smuzy wyrazny. OCzywiscie najlepszy obraz jest z kompa bo z satelity niezbyt dobra jakos(nie mam HD). Ale ma wade wlasnie ta ze jest jak to mowia niektorzy Half HD (HD Ready). Ale mimo wszystko jest ok ;]A po co Ci full HD przy takim małym tv? Ja polecam Tośkę 37C3500PG, napewno jest lepsza od tego Sharpa, a i w kwocie na styk się zmieścisz ;) Ale polecałbym dozbierać do 37r3500 bo ja kupiłem Ci trochę teraz żałuję :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 A po co Ci full HD przy takim małym tv?Nie wielkość samego TV się liczy a stosunek odległości do wielkości ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Mam Le37s62B i z czystym sumieniem polece, ogladam na nim filmy (divx) i ogolnie za taka kwote + taka wielkosc to wymiata. ps. Siedze tak z 2,7 metra przed TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...