Skocz do zawartości
forest kila zbila

37" Lcd Do 3100 Optymalnie Taniej ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Planuję na przyszły tydzień zakup nowego tv. W grę wchodzi tylko 37.

Na oku mam Samsungi Le37s62B i Le37s81b. Obydwa pewnie poniżej 3000 - mam możliwość zakupu w cenie 0 marży hurtowni/sklepu.

Nieśmiało spoglądam też na LG 37LE2R i 37LC25R

Proszę o opinie nt tych a także innych 37.

Zastosowane - kablówka kablówka potem daleko daleko filmy dvd/divix i może czasem gry z pc ale to absolutnie może i czasem.. kiedyś pewnie tv w wyższej rozdzielczości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź większy.

Ja przez niecały rok grałem na 37" i dopiero teraz stwierdzam, że rozmiar faktycznie ma znaczenie (przy 52" obecnie). Nie sugeruję ci naturalnie potrojenia kwoty, którą chcesz wydać, ale przynajmniej dozbieranie do 40"-42" - to minimalne rozsądne rozmiary dla hdtv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to ja Ci moze troche namieszam teraz :)

wlasnie wczoraj zakupilem lcd Samsunga 40" LE40M86BD w cenie 3300 zł i powiem jedno.............jak dla mnie rewelka! poprostu nie mam sie co przyczepic do tvka...

ogladalem na nim wczorajszy mecz i wrazenia mam jak najbardziej pozytywne :)

Edytowane przez czolo7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam LCD LG3000 37" i na prawde super obraz duze katy widzenia(prawie 180 stopni) dobry dzwiek. Nic nie smuzy wyrazny. OCzywiscie najlepszy obraz jest z kompa bo z satelity niezbyt dobra jakos(nie mam HD). Ale ma wade wlasnie ta ze jest jak to mowia niektorzy Half HD (HD Ready). Ale mimo wszystko jest ok ;]

Edytowane przez Bull_Byk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam LCD LG3000 37" i na prawde super obraz duze katy widzenia(prawie 180 stopni) dobry dzwiek. Nic nie smuzy wyrazny. OCzywiscie najlepszy obraz jest z kompa bo z satelity niezbyt dobra jakos(nie mam HD). Ale ma wade wlasnie ta ze jest jak to mowia niektorzy Half HD (HD Ready). Ale mimo wszystko jest ok ;]

A po co Ci full HD przy takim małym tv? Ja polecam Tośkę 37C3500PG, napewno jest lepsza od tego Sharpa, a i w kwocie na styk się zmieścisz ;) Ale polecałbym dozbierać do 37r3500 bo ja kupiłem Ci trochę teraz żałuję :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi