Marrrcin Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Mam takie banalne pytanko. Mam zainstalowane Delphi 7 i przy każdym uruchomieniu uruchamiają się takie okna jak: Object Inspector, Object TreeView. nowe okienko z zapoczątkowanym kodem programu i okienko Form. Jestem początkujący i pisze programy pod konsole, a te wszystkie okienka bardzo mi przeszkadzają. Jak je wyłączyć lub jaki inny kompilator polecacie(oprócz FPC)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Stara ta wersja ale jezeli jest jak w nowych to w menu View>desktop sie zapisuje stan okienek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Stara ta wersja ale jezeli jest jak w nowych to w menu View>desktop sie zapisuje stan okienek.Dzięki za pomoc. Korzystam z takiej starej wersji bo nowsza nie jest mi potrzebna. Te dwa okienka po bokach już się nie uruchamiają, ale okno z nowym programem i Form dalej sie uruchamia. A i jeszcze jedno pytanko. Jak choćby wyłączę te niepotrzebne mi okienka w programie to przy wychodzeniu pyta sie mnie czy ma zapisać zmiany. Da sie to wyłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...