Xavi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Hi! Jeżeli zły dział to nie bijcie, przenieście. Ostatnio w oko wpadły mi oploty firmy Vizo. Recenzja na mod-planet: http://www.mod-planet.com/index.php?module...&pageid=820 Cena jest niska, żółty UV prezentuje się znakomicie, ale jest jedno ale. Gdzie to kupić? Wysłałem maila z zapytaniem do polskiego dystrybutora - 0 odpowiedzi. Napisałem do pc tuningu i powiedzieli, że mogą sprowadzić przy następnej dostawie. Od 2 tyg. do 2msc.(fajna rozbieżność, nie? :) ) :huh: Rozmawiałem z Samhaimem, niestety kontakt się urwał. Wiecie może gdzie w POLSCE dostać takie oploty?:| I co o nich sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Musiałbym zapytać w moim sklepie, jeżeli w Polsce jest to dostępne, to na 99% mogą sprowadzić ale chyba nie z taką rozbieżnością czasu. Fajna sprawa przy masakryczne dużej ilości kabli, ale jednak można to tańszym sposobem załatwić. Ja używam Oplotów z rozpakowanych sprzętów, na przykład z myszki, telefonu - dla mnie to działa ale pomysł jest ciekawy, bo jak lubisz robić lampkę z obudowy to jeszcze masz dodatkowe oświetlenie. Edytowane 14 Października 2007 przez panfranek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 U mnie w sklepie elektrycznym są podobne.. tylko nie UV i są termokurczliwe ;) Można w to ładnie kabel wcisnąć i albo podgrzać i ładnie sie zaciśnie na kablu albo nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 U mnie w sklepie elektrycznym są podobne.. tylko nie UV i są termokurczliwe ;) Można w to ładnie kabel wcisnąć i albo podgrzać i ładnie sie zaciśnie na kablu albo nie :)Rurki termokurczliwe kupi sie w każdym elektryku, jedyny problem w tym że żeby je założyć to trzeba najpierw rozlutować wszystkie molexy i inne wtyki, troche roboty z tym jest a efekt taki sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Ja kcem te Vizo. Dystrybutor nadal milczy.(to było do przewidzenia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibber Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja używam opasek samozaciskowych, niski koszt, duża dostępność i nie trzeba kombinować. Obudowę mam zamkniętą więc nic co świecące nie jest mi potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...