Skocz do zawartości
kabull

"Ulubiony" polityk

Jaki jest twoj "ulubiony" polityk  

1. 1. Jaki jest twoj "ulubiony" polityk

• Lepper
      31
    • Miler
      7
    • Krzaklewski
      1
    • Janowski
      1
    • Gieltych
      10
    • inni
      2
    • wszystkich ich bardzo "lubie"
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Bez watpienia Andżej Lepper.

Smiac mi sie chce z klamliwych programow politycznych polskich politykow z ktorymi zapoznaja sie dopiero w wmomencie ich czytania ale jak pokazuja leppera to przynajmniej sie humor poprawia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taak a większość z rządu to Żydzi tylkoze zmienili kiedyś sobie nazwiska.. qfa co za kraj, nie wiem czy sród ministrów jest jakiś Polak. Sami Żydzi i tyle.. kołodko, miller, kwaśniak, cimoszewicz.... itd. :) Musiałem no.. :) I zmeczony jestem :)

Więc wybieram giertycha!! :D No chyba ze andrzejka :) Ale LPR jest lepsza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taak a większość z rządu to Żydzi tylkoze zmienili kiedyś sobie nazwiska.. qfa co za kraj, nie wiem czy sród ministrów jest jakiś Polak. Sami Żydzi i tyle.. kołodko, miller, kwaśniak, cimoszewicz.... itd. :)

A co ma qrw wiara do narodowości :evil: :x :evil: Pozatym nic nie wiecie tylko powtarzacie jakieś durne plotki, zresztą mogą być nawet buddystami, allachami czy czymkolwiek jeszcze byle byliby mądrzy i rozsądni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma qrw wiara do narodowości :evil: :x  :evil:  Pozatym nic nie wiecie tylko powtarzacie jakieś durne plotki, zresztą mogą być nawet buddystami, allachami czy czymkolwiek jeszcze byle byliby mądrzy i rozsądni.

to jeszcze malo zyjesz na tym swiecie , albo slabo znasz historie, a jak zaczniesz drazyc ten temat to sie dowiesz ze to nie sa plotki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma qrw wiara do narodowości :evil: :x  :evil:  Pozatym nic nie wiecie tylko powtarzacie jakieś durne plotki, zresztą mogą być nawet buddystami, allachami czy czymkolwiek jeszcze byle byliby mądrzy i rozsądni.

to jeszcze malo zyjesz na tym swiecie , albo slabo znasz historie, a jak zaczniesz drazyc ten temat to sie dowiesz ze to nie sa plotki.
Ciekawe, a nawet jeśli to CO z TEGO to że ktoś jest żydem, buddystą, cyganem, czy makumbą a ma polskie obywatelstwo oznacza że jest Polakiem, to w co lub kogo wieży jest jago prywatną sprawą, nie rozumiem co ma piernik do wiatraka. Tak na marginesie to żal czytać takie teksty w XXI w. przed akcesją do UE, wynika z tego z u nas cały czas panuje ciemnogród :evil: . A historię znam i to dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie musze pochwalic ze znam osobiscie moczulskiego i walese... walese poznalem gdy oslanielem .. ( bylem wtedy w organizacji "strzelec" co to jest nie chce mi sie tlumaczyc ) moczulskiego bylo to podczas uroczystosci zwiazanych z rocznica wydarzen pod kopalnia wójek . kutas byl tak tlusty ze masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, a nawet jeśli to CO z TEGO to że ktoś jest żydem, buddystą, cyganem, czy makumbą a ma polskie obywatelstwo oznacza że jest Polakiem, to w co lub kogo wieży jest jago prywatną sprawą, nie rozumiem co ma piernik do wiatraka. Tak na marginesie to żal czytać takie teksty w XXI w. przed akcesją do UE, wynika z tego z u nas cały czas panuje ciemnogród :evil: . A historię znam i to dobrze.
hmmm..

Historia lubi się powtarzać. Ciemnogród w Polsce panował od bardzo dawna i napewno jeszcze bardzo długo będzie :evil: . Ludzi nic nie nauczy. Czy nie widać podobieństwa między dzisijszymi politykami a szlachtą w XVIIIw.? Mi przynajmniej wydaje się że zachowują się podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma qrw wiara do narodowości :evil: :x  :evil:  Pozatym nic nie wiecie tylko powtarzacie jakieś durne plotki, zresztą mogą być nawet buddystami, allachami czy czymkolwiek jeszcze byle byliby mądrzy i rozsądni.

No Ivanie, byś znał mniej więcej histoię naszego kraju zrozumiał byś o co mi chodzi :) Nie chodzi tu o wyznanie!! Czy miller ma pejsy?? :D hehe no chodzi tu o coś innego.... Może jesteś za młody zeby wiedzieć?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi