Skocz do zawartości
kabull

"Ulubiony" polityk

Jaki jest twoj "ulubiony" polityk  

1. 1. Jaki jest twoj "ulubiony" polityk

• Lepper
      31
    • Miler
      7
    • Krzaklewski
      1
    • Janowski
      1
    • Gieltych
      10
    • inni
      2
    • wszystkich ich bardzo "lubie"
      17

Rekomendowane odpowiedzi

2. ten z LPR

Gietrych :?:

Lepper of kors :D

a ten Giertych przypomina mi tego lokaja z rodziny adamsow :D

faktycznie :D :lol: :lol: :lol: qrna nie wiedziałem do kogo ta papa jest podobna :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najleprza akcja jaka widzialem, to jak kordon policji zostal n abarykadzie obrzucony krowim gownem przez rozrzucarke obornika Lepper ROX !!!

a ja widziałem beczkowóz z gnojówą :lol: :lol: :lol:

gliny stały ponad 200m dalej i srali w gacie że ich potraktują tą zupką :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma qrw wiara do narodowości :evil: :x  :evil:  Pozatym nic nie wiecie tylko powtarzacie jakieś durne plotki, zresztą mogą być nawet buddystami, allachami czy czymkolwiek jeszcze byle byliby mądrzy i rozsądni.

to jeszcze malo zyjesz na tym swiecie , albo slabo znasz historie, a jak zaczniesz drazyc ten temat to sie dowiesz ze to nie sa plotki.

No Ivanie, byś znał mniej więcej histoię naszego kraju zrozumiał byś o co mi chodzi :) Nie chodzi tu o wyznanie!! Czy miller ma pejsy?? :D hehe no chodzi tu o coś innego.... Może jesteś za młody zeby wiedzieć?? ;)

Co ty w ogole gadasz? Masz jakies zapamietania z przed pierwszej wojny? Jeszcze zaraz powiesz, ze zydzi to tylko by pieniadz liczyli. No po prostu twoja postawa jest niegodna XXI wieku. Wstyd, wstyd kolego... wstyd....................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma qrw wiara do narodowości :evil: :x  :evil:  Pozatym nic nie wiecie tylko powtarzacie jakieś durne plotki, zresztą mogą być nawet buddystami, allachami czy czymkolwiek jeszcze byle byliby mądrzy i rozsądni.

to jeszcze malo zyjesz na tym swiecie , albo slabo znasz historie, a jak zaczniesz drazyc ten temat to sie dowiesz ze to nie sa plotki.

No Ivanie, byś znał mniej więcej histoię naszego kraju zrozumiał byś o co mi chodzi :) Nie chodzi tu o wyznanie!! Czy miller ma pejsy?? :D hehe no chodzi tu o coś innego.... Może jesteś za młody zeby wiedzieć?? ;)

Co ty w ogole gadasz? Masz jakies zapamietania z przed pierwszej wojny? Jeszcze zaraz powiesz, ze zydzi to tylko by pieniadz liczyli. No po prostu twoja postawa jest niegodna XXI wieku. Wstyd, wstyd kolego... wstyd....................

co ty gadasz XXI! takich rzeczy sie nie wybacza... Ehh ja przynajmniej wiem z opowieści PraBabci co Żydzi robili przed 1 wojną światową... byli jeszcze gorsi niż nasi politycy (to te same korzenie...). Jezeli w Polsce by nie bylo takich ogromnych podatków i rzad by rzadil dobrze tak jak w innych krajach wysoko roziwnietych (Szwecja, Szwajcaria ,Nimecy ,USA ,Canada) to nie było by takich problemów. Nie dość że okradają że wszystkiego ,ostatnio podobno podatek od dna jeziora czy cos takiego LOL!!! to jeszcze w Polsce jest tragicznie przykład?? Chodze do Gimnazjum gdy przyszlu do nas ludzie prezentować jedno z pożądniejszych techników czy tma liceum już nie pamiętam. Dodali że duzym ich plusem jest poskonczeniu tej szkoly odrazu uczeń dostaje status bezrobotnego! a w innych szkolach tak nie jest... tak więc no comment. Jeba.ć Policje Spoleczniaków ,Polityków i rządzących tym państwem! Gdybym nie byl katolikiem to pewno juz dawno w wiadomosciach zobatrzylibyscie serie zamaochów i zabójstw polskich polityków... Heheh i tak jakbym nie wyjehcal z kraju to by mnie nikt nie złapał bo przeciez wiekszosc Polskich przestepców jest ujmowanych dopiero za granicą panstwa :) np. Ujety w Hiszpani ekstadydowany (tak to sie pisze? ) do Polskiej policji LOL! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ty gadasz XXI! takich rzeczy sie nie wybacza... Ehh ja przynajmniej wiem z opowieści PraBabci co Żydzi robili przed 1 wojną światową... byli jeszcze gorsi niż nasi politycy

co robili?

(to te same korzenie...).

mama ci to powiedziala? A moze ty jestes z rodziny w stylu LPR :)

ostatnio podobno podatek od dna jeziora czy cos takiego LOL!!!

a slyszales jak Austriakom przewozacym przez Polska granice snieg na dzien Austrii w Warszawie kazano zaplacic od niego podatek? to jest LoL :lol:

Chodze do Gimnazjum

to wiele wyjaśnia

gdy przyszlu do nas ludzie prezentować jedno z pożądniejszych techników czy tma liceum już nie pamiętam. Dodali że duzym ich plusem jest poskonczeniu tej szkoly odrazu uczeń dostaje status bezrobotnego! a w innych szkolach tak nie jest... tak więc no comment. <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.ć Policje Spoleczniaków ,Polityków i rządzących tym państwem! 

to wyjasnia juz wszystko ;) widze, ze masz syndrom czlowieka, ktory ma swiadomosc, ze sobie nie poradzi w zaistnialej sytuacji. Zgadzam sie, sytuacja jest ciezka... jedyna szansa to skonczyc dobre studia i wioooo za granice...

Gdybym nie byl katolikiem to pewno juz dawno w wiadomosciach zobatrzylibyscie serie zamaochów i zabójstw polskich polityków... Heheh

:lol: tyle ci powiem

ekstadydowany (tak to sie pisze? )

nie, tak sie tego nie pisze :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komunizm jest i prawdopodobmnie zostanie w polskim rządzie, tak długo aż odejdzie Miller, Rywin, Balcerowicz i parę innych kwiatków polskiego rządu. Widzę MeHow że jest albo za młody i nie pamiętasz tamtych czasów, albo jest z tobą coś nie tak. Chyba nie potrawisz sobie wyobrazić co było w czasach panowania komunizmu... ale zmieńmy temat bo topic był inny, dla mnie THE BEST jest Jerzy Urban i te jego sexi uszy :-P

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Ivanie, byś znał mniej więcej histoię naszego kraju zrozumiał byś  o co mi chodzi :) Nie chodzi tu o wyznanie!! Czy miller ma pejsy?? :D hehe no chodzi tu o coś innego.... Może jesteś za młody zeby wiedzieć?? ;)

Całkiem młody to nie jestem ale całkiem stary też nie, mimo to dalej nie rozumiem (lub żle rozuniem) o co Ci chodzi. Oświeć mnie bo narazie uważam, że gadasz od rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komunizm jest i prawdopodobmnie zostanie w polskim rządzie, tak długo aż odejdzie Miller, Rywin, Balcerowicz i parę innych kwiatków polskiego rządu. Widzę MeHow że jest albo za młody i nie pamiętasz tamtych czasów, albo jest z tobą coś nie tak. Chyba nie potrawisz sobie wyobrazić co było w czasach panowania komunizmu... ale zmieńmy temat bo topic był inny, dla mnie THE BEST jest Jerzy Urban i te jego sexi uszy :-P

Dołączona grafika

Zgodnie z życzeniem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Polityka to tarzanie się w błocie i każdy się musi ubrudzić" - Kazik, tytułu piosenki nie pamiętam. Odpowiedź ostatnia.

Piosenka to "Komandor Tarkin" z albumu "Melasa"

A najbardziej "uwielbiam" pana Giertycha - jak słucham jego wypowiedzi to mi się nóż w kieszeni otwiera, ale cóż, ktoś Go wybrał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi