heath Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam, Kupilem wczoraj kierownice Logitech i po odpaleniu NFSa i Colina McRae okazalo sei ze cos jest nie tak... Gdy skrecam strzalkami na klawiaturze to reakcja samochodu jest natychmiastowa, natomiast po skreceniu kierwnicy samochod reaguje z duzym opoznieniem... wie ktos co moze byc nie tak???? W ustawieniach wybralem sensivity na 100%... Bede wdzieczny za szybka pomoc bo jesli to sama kierownica to moze uda mi sie jeszcze ja zwrocic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam, Kupilem wczoraj kierownice Logitech i po odpaleniu NFSa i Colina McRae i to jest problem. te gry sie nie nadaja na kierownice i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heath Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 To w jaka gre moge sobie pograc z kierownica??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 To w jaka gre moge sobie pograc z kierownica???Toca Race Driver, Test Drive Unlimited. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heath Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Ale czy to zalezy od kierownicy czy od gry??? Gra ktos w Need For Speed Carbon na kierownicy??? Jakie wrazenia? Jaka kierownica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) odpusc wszelkie nid for szity i koliny. i to nie jest wina kierownicy tylko tych ultra realistycznych tytulow. GTR, GTL, RACE, rFactor, TDU i TRD ujda, ale to nie jest to co wczesniejsze tytuly. Edytowane 14 Października 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Po COlinach proszę nie jeździć. W NFS`ie również miałam taki problem, ze samochód reagował z 1s opóźnieniem. Tylko cyz ta gra się nadaje do kierownicy? :D Ja sugeruję pograc w coś, gdzie na klawiaturze nie masz szans się utryzmac na torze z dobrym czasem: F1 Challenge (Rh2005 mod) rFactor (CDTP 2005 mod) :) Ale generalnie to ja nadal wyczekuję dobrej ścigałki, a kierca się kurzy. A tka btw, to za pare miesięcy będziesz musiał przypiłować pedał gazu, bo przestanie dochodzić do końca. O ile masz pedały od WingMana czerwonego/żółtego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heath Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Probowalem juz TOCA, Colin MCRae, nfs... co jak co ale toca to powinna bez problemu chodzic z kierownica... a tu zero zmiany... kurde przecierz ludziekupuja te kierownice ijakos jezdza... gosc w sklepie przyznal mi racje i polecil poszukac na google czy ktos tez nie mial tego problemu... w saturnie nie ma zwrotow:/ towaru... a drogo jak ch***ra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) sprobuj symulatorow a nie arcadowek. co polecam juz pisalem i wystepuja w wersjach demo. w TDR 2 i 3 da sie jezdzic i na momo force jak i na G25, ale rewelacji nie ma. Edytowane 16 Października 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Mam kiere i gram czesto w Colina 04/05 Need for Speed prawie wszystkie po kolei. Test Drive Unlimited tez i różnie to bywa bo do kazdej gry musisz zmienić taktyke kierowania. Jeśli choszi i opuznienia to sprawdz w Biosie usb by bylo na szybkim trybie pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 To w jaka gre moge sobie pograc z kierownica??? Nie aracde Ale czy to zalezy od kierownicy czy od gry??? Gra ktos w Need For Speed Carbon na kierownicy??? Jakie wrazenia? Jaka kierownica? Gralem w Most Wanted aby zobaczyc jak sie na DFP bedzie smigalo > badziew , nie da sie grac. Zalezy od gry. F1 Challenge (Rh2005 mod) To tez jest na klawe... Kierownica gralem ale to zaden rFactor z GP2 , F1-79 czy CDTP. Autor , radzili ci : zassij demka GTL , GTR2 > sprawdzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Nie aracde Gralem w Most Wanted aby zobaczyc jak sie na DFP bedzie smigalo > badziew , nie da sie grac. Zalezy od gry. no popatrz a ja przeszedłem wszystkie nfsy(od PU) na kierownicy i jakoś się dało więc nie zniechęcaj kolegi. Od siebie tylko dodam że jakość FF w poszczególnych tyt. to IMO 1.NFSPU 2.NFSU 3.NFSU2 4.NFSMW 5.NFSC czyli jak widać im nowszy nfs tym bardziej spieprzone sterowanie kierownicą, acha i nie mam żadnych opóźnień w sterowaniu, Pozd. Edytowane 13 Listopada 2007 przez gallp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...