Agasia_d Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam zakupiłam sobie zestaw bezprzewodowy jak w temacie i mam mały problem z winampem. Mogę przypisać uruchomienie winampa ale nie działają klawisze sterujące odtwarzaniem. Czy to normalne zachowanie tej klawiatury? Czy jest jakiś sposób aby zmusić klawiaturę do pełnej współpracy z winampem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Raczej normalne zachowanie Winampa - nie potrafi on przechwytywać poleceń sterowania odtwarzaniem z klawiszy multimedialnych. Ściągnij sobie Logitech Multimedia Keyboard Plugin - powinno już wtedy działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Winamp 5.x potrafi. Tylko trzeba odblokowac w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agasia_d Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Moja poprzednia klawiatura logitech bez problemu współpracowała z winampem... A gdzie należałoby zagrzebać w opcjach? Jakoś nie mam chęci wracać do zabawy z media plyerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 właśnie mam ten sam problem, zainstalowałem Winamp Control Executable ale nie moge zmieć ustawień przysku prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Ściągnij sobie Logitech Multimedia Keyboard Plugin - powinno działać, ew będziesz musiał zmienić przypisanie klawiszy do funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...