..::SNAP::.. Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 brzydka!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Tez tak mysle !! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 kazdy ma inny gust :) a mi sie wlasnie podoba taka inna od wszystkich :D smieszna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 bylaby super ale ma okropnie brzydkie ogumienie - cala reszta swietna; kolor, dziurki, budzik, chromowany wydech - dla mnie czad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Bombowa - celujący za oryginalność no i tą mobilność ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Hmm... Wielkie brawa za orginalnosc... tez mysle dac kola do swojego blaszaka ale te tutaj bija wszystki na glowe :lol:... Bardzo fajna buda, choc przyznam ze ja niemam jakis preferecj w strone samochdu i zrobil bym to inaczej ale to juz sprawa gustu... W kazdym razie naleza sie glosne brawa, buda swietna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Czy to jest samobieżne? Fajne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 S U P E R kojarzy mi sie z monster truckami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Mi sie nie podoba taka buda, nie zmiescila by sie pod biurkiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nie podoba mi sie - jak jakis dzieciak by to zauwazyl , to pomyslal by jeszcze ze to jakas zabawka i nagle byloby slychas glosne DUP - przychodzisz do pokoju , a dziecko robi crashtesty ze sciana twojego "samochodzika" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Jak ktoś nie lubi rozstawać się ze swoim komputerem to ta obudowa jest w sam raz dla niego, bo można brać kompa zawsze ze sobą ;) Ale osobiście nie podobają mi się te kółka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a mnie tam sie podoba bardziej by mi sie podobala czarna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 nie podoba mi sie ...ale ma cos w sobie ...Jest zrobiona z jajem ..dla smiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Fajne :) Tylko założyć oponki z bierznikamy, sznurzeczek i można wszędzie z nią iść ciągnąc ją po sznurku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Śmieszny pomysł, ale ogólnie niezafajofa! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 czyj to pomysł :lol: :lol: w tle widać coś co wygląda jak szlifierka :lol: :lol: ma gostek pomysły :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ciekawe ile pali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 To co widać na jednym ze zdjęć to nie szlifierka a maszynka do czyszczenia butów :) . A tak poza tym to duża jest ta "odjazdowa buda" , większa chyba nawet od serwerówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 To co widać na jednym ze zdjęć to nie szlifierka a maszynka do czyszczenia butów :) . A tak poza tym to duża jest ta "odjazdowa buda" , większa chyba nawet od serwerówek. To co widać na jednym ze zdjęć to nie szlifierka a maszynka do czyszczenia butów :) . A tak poza tym to duża jest ta "odjazdowa buda" , większa chyba nawet od serwerówek. To co widać na jednym ze zdjęć to nie szlifierka a maszynka do czyszczenia butów :) . A tak poza tym to duża jest ta "odjazdowa buda" , większa chyba nawet od serwerówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 widzialem juz ja... fakt - moze sie nie podobac ale trzeba docenic prace jaka zostala wlozona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 fajna mozna latwo przesuwac (pod warunkiem ze przednie kolka sa skretne) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Szybki moderator :) buda zajebista rozni sie od tych 1000 innych podswietlonych z boku no i ma 2 wiatraki na proca i 2 zasilacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 wg mnie wyczochrana :) niezly pomysl i wykonanie najbardziej podoba mi sie gora. te plomyczki sa z blachy czy z pomalowanego plastiku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 czadzik. Buda naprawde super. Dalbym z tylu wieksze kolka, bylaby bardziej Racing :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 8O Fajna nawet bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 myślałem, że mój proliant jest olbrzymi -> myliłem się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja bym powiedział, że smieszna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Napewno należy docenić trud włożony w stworzenie tej obudowy, ale jak dla mnie za kosmiczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja tam nie widze w niej nic fajnego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...