sir Afeen Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Git! Podobie mnie sie! Jest tylko jeden problem: z takim sprzetem trzeba miec super rowna podloge :wink: (pamietacie ta akcje z "Alternatywy 4" co gosciowi barek na kolkach po pokoju sam jezdzil?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 o ja piernicze gdybym coś takiego miał w domu rany poprostu super :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a gdzie zapalniczka? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 hmm o gustach sie nie dyskutuje... Jak na auto- niezle Jak na kompa- jedno dachowanie i ... Jak skoncze moja bude, to sprzedam, kupie za to jakiegos Malucha- dezela, wstawie kompa i bede mial jeszcze lepsza obudowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 :arrow: pomysl i wykonaie - super. jedyny mankament to kolka, ale idzie sie przyzwyczaic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ciekawe ile czasu gosciowi to zajelo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 fajowa mnie sie podoba !!! Cos nowego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Duuuuużo pracy wymagała. Ładniutkie wykonanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A czy dają do tego zdalne sterowanie? ;-) Patrzę na te mody i patrzę i zazdroszczę - najwyższa pora zrobić coś samemu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nawet nawet calkiem calkiem :twisted: :twisted: tylko GDZIE JA TRZYMAC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Pomysł: 6 Wykonaie: 6 Moja Ocena: 2 -----Nic Dodać Nic Ująć---------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Orginalna przynajmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Fajna buda była przed modowaniem, bez kooł i spoileróf. Jako całość taka se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nawet nawet calkiem calkiem :twisted: :twisted: tylko GDZIE JA TRZYMAC :lol: Hej, poprzedni topic w tym temacie był 3 tygodnie temu . Niepodoba mi się takie nabijanie sobie postów :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nawet nawet calkiem calkiem :twisted: :twisted: tylko GDZIE JA TRZYMAC :lol: Hej, poprzedni topic w tym temacie był 3 tygodnie temu . Niepodoba mi się takie nabijanie sobie postów :evil: to po co sam to robisz ?? nie trzeba bylo nic dopisywac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ejo jakby sie pojawil ten kto to zrobil to niech napisze skad wzial takie fajne kolka (ja tez takie chce :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 LEWY----- CZEPIASZ SIE :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Jest piękna, przede wszystkim ze względu na tą miłą dla oka podwójną zawartość. cacuszko, i nikt go nie skopie, bo się widzi z daleka;) Piknie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusior Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 hmmmm...obudowa dosc oryginalna...z tym ze raczej niepraktyczna, faktycznie kazdy moze z buta pociagnac i poleci z hukiem. Po drugie to raczej to nie jest projekt polski...niezle $ musialo na nia zejsc...nie zdziwilbym sie gdyby z raz tyle co cala elektronika....jakbym juz mial taka bude to zamiast kompa bym sobie silnik do srodka zamontowal i po gazety jezdzil :))[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 buda taka sobie, ale przynajmniej problemow z parkowaniem nie ma...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Dla mnie bomba - ale opony dałbym bieżnikowane bo te co są to pewnie na zakrętach nie trzymają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 O kurde niezle. SUPER!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ejo jakby sie pojawil ten kto to zrobil to niech napisze skad wzial takie fajne kolka (ja tez takie chce :) ) Znajac polska rzeczywistosc to musialbys wziac kolka od Melexa :mrgreen: , bo te wygladaja jakby byly od karta jakiegos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 jakbym nie zauwazyl :) ja myslalem kiedys o podobnym projekci tylko ze kulka dokrecic tak bardziej z boku i wieksze (zeby buda w gruncie rrzeczy byla po srodku) ale stwierdzilem ze wtedy zajmie miz za duzo miejsca i matka mi kaze spac z samochodzkiem na wycieraczce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...