Banzai Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zdecydowanie firma powinna dać jakieś minimum Ballistix 8000, nie wspominając 8500 zamiast AE :D , Lanfestów nie dostaniesz z UK, trzeba by wysłać je za ocean ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 jak by nie patrzeć to ae to były ręcznie dobierane itp- dali by chociaż jakieś marne lanfesty czy coś :P AE miały tego farta, że były produkowane w okresie, kiedy D9 były najlepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 10thAE w ogole byly drozsze od ballistix? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 a moje kości nie są chyba już produkowane, to czy mogą mi odmówić ich wymiany albo zakwestionować gwarancję?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gwarancja wieczysta = gwarancja do czasu az kości sa produkowane. Moga odmówić, ale mogą tez uznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 po wysłaniu maila o prośbę RMA dostałem taką odpowiedź: o co w niej chodzi? Hello, Thank you for contacting Lexar Crucial. Due to higher than anticipated seasonal demand, we expect to reply to your e-mail within four business days. For faster service, you may also contact our online chat service at http://www.crucial.com/uk/support, Monday through Friday, 08.30 a.m. to 5.30p.m. For immediate order status information, you can also find our self-service options through this link. Just have your order number and email address to hand. At Lexar Crucial, we are committed to providing high-quality parts and reliable service and support, and we appreciate your interest in our company and products. Regards, Lexar Crucial Sales and Support Team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gwarancja wieczysta = gwarancja do czasu az kości sa produkowane. Moga odmówić, ale mogą tez uznać. A dokładnie do roku po zakończeniu produkcji, ale producenci jak mają zapasy magazynowe to najczęsciej idą na rękę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) No powiem,ze kolejna wymianka kostek trwala 6 dni od momentu wysylki a na samo rma czekalem 2 dni :) Jakby 'odpukac' jeszcze sie jakis komplet uwalil to chyba zmienie maila,bo musze ich ostro w[ciach!]iac :) Edytowane 31 Stycznia 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Hehe nie moge jakiego mam farta z tym Crucialem. Ostatnio mi sie zwalily kolejne kostki i wyslalem do nich pare wiadomosci z dwoch roznych emaili.Wiadomosci wyslalem na strone glownej jak i do dwoch innych agentow,ktorzy wczesniej prowadzili rma-hahaha Tak jak wyzej napisalem nowe memki dostalem w przeciagu 6-7 dni od momentu wysylki.Dzisiaj poszedlem sobie rano po buleczki do sklepu wracam a tu pismo z ups.No wiec dzwonie tam a oni,ze maja przesylka,ale przywioza jutro,no to ja na maila patrze a tam mail z Cruciala,ze wyslali mi kosci,moje zamowienie takie i siakie-ALE JA NIC NIE ZAMAWIALEM 2X1066 TRACER i co Wy na to? Edytowane 1 Lutego 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Oddaj potrzebującym :D Nie są za pobraniem? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Sa za pobraniem,ale jak dzwonilem do upsa to sie zapytalem,czy cos mam placic to powiedzieli,ze nie nic nie trzeba placi.Na poczatku myslalem,ze po prostu przywioza i beda chciec hajsy a tu nie,a moze mi wyslali extra kostki,bo juz tyle uwalilem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 To się nazywa fart :] Ich pech, a dobry tracer nie jest zły :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 A mi właśnie przysłali e-m@ila z Rma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 ja aż się zdziwiłem, wczoraj około 17 wysłąłem maila z prośbą o RMA, a dzisaj o 16 już była konkretna odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 To się nazywa fart :] Ich pech, a dobry tracer nie jest zły :] masz racje ;) tak swoja droga to chyba niedlugo zaprzestana produkcji tych kosci,bo wiecej wraca niz schodzi :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Crucial musi mieć chyba niezły burdel u siebie. Wysłałem na gwarę Ballistix 2x1GB PC2-8500, a wczoraj otrzymałem w paczce 2 kity 2x1GB PC2-5300. Wprawdzie dostałem słaszy kit, jednak interweniować nie będę :D Gratisowymi 2GB nie pogardzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 jedna z ostatnich serii 5300 jest swietna, wiec ja bym nie narzekal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) czy można sprawdzić czy list polecony z pamięciami doszedł do Cruciala?? Edytowane 10 Lutego 2008 przez patrykkupczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Tak, na:http://www.royalmail.com/portal/rm# , wpisujesz 13zn.nr przesyłki. Edytowane 10 Lutego 2008 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) ale skąd wziąć ten 13 cyfrowy numer przesyłki?? na potwierdzeniu nadania jest 8 cyfrowy Edytowane 10 Lutego 2008 przez patrykkupczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja wysyłałem za potwierdzeniem odbioru miałem 13(znakowy:2litery+11cyfr) chyba PL i 11 cyfr lub jakoś podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) wymiana od wysłania listu poleconego do odebrania paczki od kuriera - 9 dni Edytowane 15 Lutego 2008 przez patrykkupczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja chyba ulomny jakis jestem. Kolejne 2 kity dualowe 2GB zabilem :) To juz w sumie 4. Sobie lecialy 24/7 1140Mhz @ 2.25V ... i umarly. W sumie nie do konca umarly... gry sie zaczely wieszac, kilka razy na dobe explorer sie wykrzaczal z bledem "Pamiec nie moze byc \"written\"" albo "Pamiec nie moze byc \"read\"" ... to na Asusie. Na DFI w ogole nie postowal nawet. Co ciekawsze GoldMem na Asusie odpalal sie tylko przy takich zegarach, jak sie zmiejszalo zegary to (UWAGA) - GoldMem sie wykrzaczal! :D No coz... dzisiaj poszly do reklamacji... znowu... Ale RMA dostalem z dnia na dzien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) W sprawie RMA, jedna nowość w kwestii nie poruszanej do tej pory. Hello Pawel, Thanks for the email. If you don't have the original packaging don't worry. As long as the modules are returned in suitable packaging and are not physically damaged. If you have any further questions please don't hesitate to contact us. For a faster response please reply directly to this e-mail. To check pricing or to place an order please follow the Crucial Product Search link on the left side of our Web site home page (http://www.crucial.com/uk) or call us on 0800 013 0330. All prices listed are only valid for one working day. Kind Regards, ALEX WOOD Jedną parkę ramek swego czasu kupiłem od Yotomeczka, nie dostałem niestety oryginalnego pudełka. Coprawda w supporcie ze 3 razy zignorowali moje zapytanie o wysyłkę w alternatywnym opakowaniu, ale w końcu doczekałem się. Widać jednak można :rolleyes: . Edytowane 14 Marca 2008 przez sobih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) NO no ladnie z ich strony ;) Tym razem rma dostalem po 3 dniach :) Edytowane 22 Marca 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 sobih wiec to nie Tomek ubil ramy a Ty :P ciesze sie bardzo w imieniu Radka, ze uda sie to zalatwic w cywilizowany sposob. a oryginalne opakowanie od tych AE zaginelo w czasie przeprowadzki, co sie przytrafia. niech otworza przedstawicielstwo w PL, zeby bylo blizej memki wysylac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sentex Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Ja właśnie dziś wysłałem z PL listem poleconym, za potwierdzeniem odbioru, priorytetem i zadeklarowaną wartością... co sprawiło nie lada kłopot Pani na poczcie bo zeszło jej z tym ok 40min i jeszcze sie trochę musiałem pokłócić... ostatecznie poinformowała, że list powinien dojść do końca tygodnia... mam nadzieję, że Crucial strzeszczy dupe z wymianą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Jakie ramki wam odsyłają po rma .Jednostronne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Dostałem zwrot, niby zwykłe żółte ballistixy 5300 cl3, ale wstępnie zdają się być jeszcze lepsze niż ae. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ile kitów AE zostalo w PL jeszcze? Czuje sie wyjatkowo posiadajac jeden sprawny kit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...