Truchu Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Kupilem proca jak w temacie. Wlączyłem go i [gluteus maximus], blackscreen. Po wielu przelącznieach dipów zadzialalo i pokazalo ze proc to unknow procesor ... i pojawil sie blad pod dyskami CMOS!!! O co chodzi??? Szukalem sterowników do biosu i nic nie ma. Jezeli ktos moze niech mi przegra na miala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Niestety chlopie nic nie zdzialasz. Ja mialem takis am problem, plyta Soltek DRV-2 dla mnie the besciarska ale.. nie chodzi z nowymi prockami , mi sie nieudalo nic z tym zrobic :( , wiec sprzedalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truchu Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 da sie wlaczyc jak wgrasz nowy bios 4.1 ale cos sie wali przy starcie bo trzeba wl i wyl kompa pare razy zeby zaskoczyl a potem normalnie dzila ale czemu tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 wiesz. mi tez wstawal, ale przy jakis kosmicznych ustawieniach zworek i wogule , dziala kiedy chial , jak sie juz uruchomil to spox , ale tylko 1700 i w zadenj innej kombinacji. Wiecj ak tu mozna powiedziec ze on dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truchu Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Podkrecilem go nawet do 1900 oczywiscie wykrywa mi go w biosie jako unknownCPU 1900 czy go jutro oddac do sklepu bo facet mowil ze napewno bedzie dzilalo D... fajnie dzila zmiana z 900 na 1900 ale moze cos poradzisz-cie- moze ktos wie ??? jak to naprawic wkoncu 1900 MHz to mi wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...