akslow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 2,5V = 2.63 3,3v = 3,40 5V = 4,68-4,71 12V = 11.65-11,71 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 5 i 12 bardzo źle wyglądają szczególnie to 5 !!!! Jaki Ci to działa stabilnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nie zbyt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 jak temu zaradzic. Zamierzam wymienic tego abita na epoxa 8rda+ i nie wiem czy napiecia zaleza tez od plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Nic tylko kupić nową zasiłke, jakąś porządną. Płyta nie ma nic wspólnego z napięciami ( z ich wartością). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 co mozecie mi polecic. Teraz mam zasilacz 300w (nie wiem jakiej firmy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No ja też bym się przyczepił do tego +5V :wink: Moim zdaniem reszta jest znośna :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Zasilke kupic trzeba, najlepiej Chuntkeya :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ale oszusci spokojnie nie wy. Kupilem w sklepie zasilacz (jakis rok temu) i postanowilem mu sie przyjrzec) I co odkrylem pod stickerami (troszke je naderwalem) pisze ze to jest zasilacz 230W a kupilem go jako 300W (nawet na stikerze pisze ze 300W cena tez byla za 300W) Teraz wzialem od starszego z komputera zasilacz tez 230W i mam 2,5 =2.63 3.3= 3,40 5V= 4,81 (tu jest wiecej na 300 na niby bylo 4,68) 12v=11,59 ( a tu jest troszke mniej na tym niby 300 mialem 11,71) I teraz pytanie ktory zostawic i czy takie napiecia sa juz bezpieczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Nie są bezpieczne. Masz niezłego kompa, a żałujesz kasy na porządną zasiłkę? :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nigdy nie przywiazywalem wielkiej uwagi do zasilania. I nie wiem czy to w czyms pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 "nie zbyt." - pewnie przez zasilanie, masz duże skoki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 chieftec 360 watt dual fan masz chyba nawet baner na górze. Życze udanych zakupów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Poszukaj na allegro zasilaczy FSP300-60BT albo FSP300-60GTP. Sprzedaje je co najmniej 2 kolesi, używane, niektóre po naprawie.Ostatnio ceny były 60/70 PLN, zajżyj też do topica "Zasilacz FSP proszę o opinie" czy jakoś tak. To będzie niezły wybór, jeżeli jesteś ograniczony finansowo i nie planujesz ostrej rozbudowy kompa. Inaczej kup coś co najmniej 350W- na przykład tego chiefteca, o ile wygrałeś właśnie w grze losowej/umarł Ci bogaty a szczodry krewny/jesteś synem plantatora bawełny. I NIGDY, PRZENIGDY NIE OSZCZĘDZAJ NA ZASILACZU-kupujesz to raz na 3 lata i masz spokój, a przez cienką zasiłe będzie Ci się system walił, szczególnie przy OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a co myslicie o tym? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11018761 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mam jeszcze takie pytanie sprzedalem Abita kg7 raid za 300 zl. I zamierzam kupic epoxa 8rda (bez +) i nie wiem czy zasilacz pociagnie ta konfiguracje 230W. Narazie nie bede mial kasy na zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mam jeszcze takie pytanie sprzedalem Abita kg7 raid za 300 zl. I zamierzam kupic epoxa 8rda (bez +) i nie wiem czy zasilacz pociagnie ta konfiguracje 230W. Narazie nie bede mial kasy na zasilacz. Zapomnij. Nawet, jak Ci to wstanie, to nie podkręcisz- a przecież po to się kupuje epoxy :roll: Nie wyczeszesz 60zł na tego fortrona z allegro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 sa tylko u tego goscia co je naprawia jakos nie mam zaufania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 sa tylko u tego goscia co je naprawia jakos nie mam zaufania. Jak już pisałem w innym poście: Czy fakt, że zasilacz zepsuł się raz i był naprawiany powoduje w magiczny sposób wzrost jego awaryjności ??? :roll: Gorzej, że Haszyd podniósł strasznie ceny, teraz 60GTP zą chyba za 90zł, a to już na granicy opłacalności... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...