Adikss Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 to jak to z tymi pamięciami na p5b premium? te goodramy pro 2x2giga będą działać? nie znalazłem na stronie firmowej info o specyfikacji tych pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 OCZ nie działa. GoodRam tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 @ kfascik A co z Twoją obecną IP35-E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nic nic ma sie świetnie, tylko dla kolegi kompa szukam, wiec pytam, bo troche wypadlem z tematu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Myślałem, że to dla Ciebie - w takim wypadku bym nie zmieniał. Dopiero za 399 zł jest DFI X38, lecz na niej Karakorum nie zamontujesz. Myślę, że nie warto dopłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dzieki, dzieki ;p Dzis na stronie ESC dopisali, że te GoodRam Pro 1100 mają CL6 za 240 zł. Są też Goodram Pro 1066 CL5 za 230 zł, które to testowali na egiełdzie i na napieciu 2V zrobily te 1100 na CL5, ale nic wiecej :] Tak wiec, które z tych pamięci sie bardziej opłaca? Btw: Kingmaxy rox ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rx8 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mam problem bo nie wiem którą karte graficzną wybrać Gainward Radeon HD 4870x2 2GB GoldenSample czy Powercolor Radeon HD4870x2 2GB??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) HD4890 W jakiej grasz rozdzielczosci? Edytowane 4 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rx8 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 mhm 1920x1200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Kup hd4890, ponieważ radzi sobie w fullhd, Obecne karty stracą dużo na wartości jak wyjdą nowe serie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Siema, kumpel chcę kupić kompa w najbliższym czasie, ma to być matx bo miejsca więcej nie ma.Komp do neta, starszych gier i w przyszłości po kupnie grafy także jakieś nowsze.Wypadłem z obiegu ostatnio, myślałem nad Amd bo mam sentyment no i dobre jest tak czy inaczej.Nie wiem jeszcze ile kasy dokładnie będzie miał na zakupy. Myślałem o czymś takim: Amd Phenom x3 710, nie wiem zbytnio jakie mobo,myslałem o jakimś Asrocku lub Gigabycie albo zaszaleć i kupić Dfi. 2x2 gb ramu Kingston HyperX jakieś 2 dyski do raidu,dość ciche muszą być i mieć >320gb Lian Li PC-V351B Oddam mu do tego mojego Fortrona 350w i zestaw będzie kompletny. Jakieś zmiany, nie wiem jak się z kasą ułożą sprawy bo może się okazać że starczy "tylko" na e5200 i jakieś mobo ale to się okaże na dniach. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 2x HD502HI ASRock A790GMH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ok,poczytam o nich ale z tego co widziałem to są polecane na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mam ten dysk i jest bardzo cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Też mam ten dysk i jest to najlepszy jaki do tej pory miałem. System po przesiadce z 160gb seagate 7200.9 na tego samsunga nagle przyspieszył zauważalnie. Przyjemne doznanie jak się ma bezpośrednie porównanie. Oczywiście są jeszcze trochę szybsze dyski ale awaryjne i głośniejsze. Tego praktycznie nie słychać nawet w tle. Po prostu całkowita cisza. Małe znaczenie ma to, że ciągnie połowę mniej prądu niż moja poprzednia 160tka :D w końcu to i tak było 10W a teraz 4,8W. Ale dla słabego zasilacza to zawsze dobra nowina, gdy dorzucę ma @x4 no i grafikę 4770 lub nowszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Spoko, w takim razie ten dysk wezmę mu bo widze że jest polecany naprawdę. @andrew777 widzę że masz Athlona x2 7750+ w sigu, to wersja Black Edition?Bo ja znalazłem taką w dość dobrej cenie i pomyślałem że koledze taki procek by chyba wystarczył bo on i tak nie gra w super wymagające gry i pewnie najbardziej zasobożerną będzie Gta Sa :P.Dobrze się to kręci?Musi być do niego płyta AM2+,tak?Ale czy na każdej odpali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wydajniejszy od zwykłego x2 trochę jest, ale box się nie nadaje.. Jeżeli dość tanio to możesz kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Niecałe 250zł w przeliczeniu, chlodzenie będzie albo Ninja Mini 2 albo coś innego.Zależy co do tej budy wejdzie, kolega planował też Wc ale to koszty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 7750+ nie be masz za~ 230zł. A może poczekać i dołożyć do x2 250? Jaka płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 X2 250 chyba już są w sprzedaży. Ja bym się na niego skusił, bo wydajnością tylko minimalnie odbiega od Phenoma II X2, a pobiera zauważalnie mniej mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Na box zrobi więcej od 7750+ z dobrym chłodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Na box zrobi więcej od 7750+ z dobrym chłodzeniem. andrew777 widze ze masz asrocka 780gxh jak rozwiazales sprawe 8 pinowej wtczyki atx? w tej chwili interesuje mnie podobna kombinacja tzn athlon x2 7750 be + ten asrock, tylko dodatkowe gniazdo zasilania mnie wystraszylo. czy po downgrade zegara na proc komputer ucichl skutecznie? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Mam podłączone 4 pin. Jak będą czyścił budę to drugie 4pin podłącze. Nadal słychać wentylator. Edytowane 5 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Są na allegro 3 aukcję x2 250 ale ceny są duże, o 100zł droższe niż 7750.Może warto trochę poczekać i zobaczyć czy stanieje trochę?Jak by był w granicach 300zł to bym wziął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Mam podłączone 4 pin. Jak będą czyścił budę to drugie 4pin podłącze. a jak chcesz podłączyć dodatkowe 4 pin, masz w zasilaczy trzecia 4pinowa wtyczke, czy będziesz kombinował jakąś przejściówkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Możesz trochę poczekać. 2x 4pin się podłącza. Edytowane 5 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jest jakaś dobra płyta na amd z opcją zapisu kilku ustawień biosu żeby je później można wczytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) a780gxh chyba ma ta opcje. Edytowane 5 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 A skoro ją masz,to mógł byś sprawdzić :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Teraz muszę wyjść. Napisze później, albo poszukaj tematu o asrockach i masz tam link do recenzji i tam jest napisane. Można zapisać 3 ustawienia. Edytowane 5 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...