Gość MaRuH Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zapowiedz http://gry.onet.pl/3630,1444584,2,Motorm4x,zapowiedz.html Screeny http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12404 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Mi sie screeny podobaja, ciekawe moze byc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 tego typu samochodówek brakuje , czekam na premierę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 nie ma dotąd dobrego następcy Screamer 4x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Demo Całkiem fajne, a patrząc na cenę to naprawdę nikt kto lubił Screamer'a 4x4 nie powinien się zastanawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Grafika całkiem dobra, jak na grę za 20zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 (edytowane) Mogę sie pochwalić, że po części pracowałem nad ową grą :) 20 zł to będzie jak najbardziej warte. Poziom trudności jest trochę wyśrubowany miejscami, ale gra się w miarę spoko. Grafika niezła, modele pojazdów także, trasy całkiem zróżnicowane. Chociaż ja już po wersjach Angielskiej, Polskiej, Niemieckiej i Włoskiej mam dosyć ... :) Edytowane 23 Września 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Screamer 4x4 Ile ja w tą gierka grałem :D Tą tez na pewno zakupie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Fajne demo. Kiedy ma wyjsc full? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Wersja PL jest w zasadzie gotowa w 99%, zatem premiera powinna byc lada chwila :) Dodaje kilka screenów przed premierowych dla zaostrzenia apetytu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Graficznie to to nie powala, mam nadzieję, że grywalność będzie stała na wysokim poziomie. A cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) 19.99 zł :> PS: Nie są to też maksymalne ustawienia - w robocie mam 7600 GS DDR2 ... a gra śmiga nieźle w 1024x768 :D Edytowane 26 Września 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Szkoda tylko, że nie ma kokpitu i FF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 kokpitu nie ma ;) x800 1680x 1050 bez aa reszta on ;) 100% grywalnie celeb - masz może dobrego sejwa ? przechodzić mi sie nie chce a sprawdziłbym mocniejsze zabawki fajna gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 celeb - masz może dobrego sejwa ? przechodzić mi sie nie chce a sprawdziłbym mocniejsze zabawki Daj maila na PW, w poniedzialek Ci podesle. W sumie to mnie sie wydawlo, ze gra jeszcze nie trafila do sprzedazy w PL ... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 spoko gierka, ale poziom to ekstrim total :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Zgadzam się, wczoraj grałem trochę w demko, dosyć trudna gra. Optymalizacja bardzo dobra, muzyka też niezła, za 20 zł IMHO się opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4na4 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja mam pełną wersie i przeszyłem w 1miesiąc dosyć łatwa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Łee ja musiałem ją w 2 do 3 dni zrobić - to był hardcor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Aż z ciekawości demko zasysam, zawsze lubiłem takie klimaty. Caleb - tak z ciekawości: zdalnie dla Czechów pracowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Niet, nad wersją zlokalizowaną przez rodzinna firmę, ale z producentami kierownictwo jak najbardziej się komunikowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...