Davem Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam mam okazje kupic ten cooler i mam pytanie czy wejdzie on na plyte solteka SL-75frn2 Z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 kompatybilność: Intel Pentium 4 (Socket 478/LGA775) AMD Athlon XP/Athlon/Duron (Socket A) AMD Athlon 64 (Socket 754/939) :google: boli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 kurde ales ty madry tylko niezbyt inteligentny bo to wiem ze jest kompatybilny z Athlonem XP :D tylko czy zmiesci sie na plyte?? chodzi o wymiary :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 kurde ales ty madry tylko niezbyt inteligentnyPierwszy mój post widzisz i już stwierdzasz? Żebyś się nie przeliczył... tylko czy zmiesci sie na plyte?? chodzi o wymiary :DNo to trzeba napisać - wróżką nie jestem. Wątpię, by trafił ci się akurat ktoś kto ma ten cooler i tę płytę żeby ci powiedział w oparciu o doświadczenia praktyczne Z kolei wymiary też możesz znaleźć na google. Więc nie wiem w czym problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Co prawda nie mam takiego zestawu... ale patrząc na foty na google kondensatory bliżej socketu niż na nf7 nie są, więc wejdzie. U mnie właśnie przy wkręcaniu śrubki do koszyka ocierała się lekko o kondensator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...