capoMastah Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam Mam nastepujacy problem z w/w programem. Zainstalowalem go w piatek, wrzucilem do niego 3 torrenty, laczny transfer mialem 150 kb/s, utrzymywany w granicach 150-100 kb/s, natomiast dzisiaj gdy wrzucilem do niego torrenty, nie moze sie wybic ponad 25 kb/s. Oczywiscie wszystkie piliki maja po ok 2000 seedow. W czym tkwi problem? Internet mam z Aster Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Prędkosć też jest zależna od torrenta i twojej prędkości łącza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Zmień klienta i daj mu troche czasu na "rozgrzanie" bo widocznie z tych 2000 seedów wybrał Ci jakąś grupkę z lipnym wysyłem/niedostępną/co tam jeszcze chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...