matite Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 na gorze stara plyta, na dole nowa, podlaczenie wlacznika, resetu etc jak widac troche nie pasuje :cry: baaardzo mi zalezy zeby jakos to obejsc moje pytanie- jak?? mieliscie taki problem? sa jakies przejsciowki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeViLSource Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 mógłbyś powiedzieć co nie pasuje? ja tu niewidze nic co mialoby niepasowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetracer Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Co Ci nie pasuje? To, że nie pokolorowane? Weź do ręki manual od MOBO i popodpinaj wszystko zgodnie z rozpiską i wsio będzie śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matite Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 od starej obudowy idzie taki oto przewod: mniejsza wtyczka od diody HD... jaks ona duuuza... ale chyba oddam kompa do zlozenia komus kto sie zna, bo to nie takie proste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...