czerwo Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Niewiem czy to normalne że temp. na 1 z rdzeni jest o ok. 10-12 stopni wyższa. Mam athlona 64 x2 3800+ na nim dobry miedziany radiator zalmana, pasta termo. dodana do radiatora. Obudowa ma trzy, dobrze rozmieszczone wiatraczki. Program everest ultimate edition 2007 podaje mi nst. odczyt. Procesor nr 1 / rdzeń nr 1 35 °C (95 °F) Procesor nr 1 / rdzeń nr 2 46 °C (115 °F) Procesor 32 °C (90 °F). Inne temp. w granicach 35-40. Chciałbym się dowiedzieć czy przy odczycie sugerować się temp. procesora czy rdzeni, np. przy o/c. Niewiem także czy są prawidłowe dla mojego kompa (nic nie podkręcałem). Wszystkie odczyty bez stresu. Wiatraczki pracuję na max obrotach. Proszę o odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Niewiem czy to normalne że temp. na 1 z rdzeni jest o ok. 10-12 stopni wyższa. Mam athlona 64 x2 3800+ na nim dobry miedziany radiator zalmana, pasta termo. dodana do radiatora. Obudowa ma trzy, dobrze rozmieszczone wiatraczki. Program everest ultimate edition 2007 podaje mi nst. odczyt. Procesor nr 1 / rdzeń nr 1 35 °C (95 °F) Procesor nr 1 / rdzeń nr 2 46 °C (115 °F) Procesor 32 °C (90 °F). Inne temp. w granicach 35-40. Chciałbym się dowiedzieć czy przy odczycie sugerować się temp. procesora czy rdzeni, np. przy o/c. Niewiem także czy są prawidłowe dla mojego kompa (nic nie podkręcałem). Wszystkie odczyty bez stresu. Wiatraczki pracuję na max obrotach. Proszę o odpowiedzi. Zajrzyj do tematu o Athlonach X2. Temat do zamkniecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...