mechu Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Witam Potrzebuje rady mam do wyboru Monitor EMPREX LM2201 22'' monitor albo Samsung Syncmaster 205 BW 20 " czy jest sens kupowania 22'' do karty radeon 6500 bardzo prosze o opinie pozdrawiam Edytowane 16 Października 2007 przez mechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) zmień sklep i kup w podobnej cenie jakieś ludzkie 22 ew - poguglaj,, może się okazać że ten emprex to nic innego jak przebrandowane cośtam Edytowane 16 Października 2007 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechu Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Właśnie nie mogę zmienić sklepu, gdyż moja zona dostała bony i ma do wykorzystania w tym sklepie, ale chodziło mi głownie trzy moja karta pociągnie na 22 ", i czy ten monitor wart jest kupna (Emprex) czy o 20 funtów tańszy samsung, mniejszy ale dobra marka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...