ryba Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Jakis czas temu, grozny osobnik o nicku Wampir odezwal sie do mnie w celu naprawy jego agregatu, bo przestal dzialac. No coz, po dostarczeniu urzadzenia, wstepnych ogledzinach wyszlo na to, iz pojawila sie nieszczelnosc. Szybka rozmowa i to na czym skonczylismy to: - wymiana ssacej (parownik i mocowanie przy okazji) - nowa izolacja - drobna modyfikacja skraplacza - slhx i cpev poszedl w odstawke, wstawiona nowa kapilara. - mial zostac skraplacz, jego chlodzenie, kompresor i zolta podstawa (juz bez naklejki) Agregat jak wygladal mozna zobaczyc w osobnym topicu na forum, chetni go odnajda bez problemu pewnie. A teraz fotki i foteczki. Wyniki: @ dummyload 180W -> -37 Spi16M 1.65V -> -41 Orthos (dual core) 4100MHz 1.7V -> -37 Idle -> a na co to komu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 buuu a gdzie naklejka LOL :lol: Zeby byla jasnosc - wyciek pojawil sie na zaworku serwisowym :mur: . Dobrze ze przerobiles wlot skraplacza (wstyd mi teraz bylo za ta "faje" ;) ), szkoda tylko ze tych rurek wlotowych na czarno nie machnales ... ogolem ...looks good :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Ładnie sie prezentuje, ciekawe na czym wampir :blurp: to przetestuje :mrgreen: Edytowane 16 Października 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 buuu a gdzie naklejka LOL :lol: Zeby byla jasnosc - wyciek pojawil sie na zaworku serwisowym :mur: . Dobrze ze przerobiles wlot skraplacza (wstyd mi teraz bylo za ta "faje" ;) ), szkoda tylko ze tych rurek wlotowych na czarno nie machnales ... ogolem ...looks good :-P Panie spostrzegawczy, nie oceniaj finalnego produktu po pierwszym zdjeciu, zobacz ostatnie fotki, rurki sa pomalowane :] Naklejka bedzie, tylko jakis papier samoprzylepny kupie i wydrukuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Hmmm, nie bardzo rozumiem czemu właściciel nie zwrócił sie z prośbą o naprawę do budowniczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Hmmm, nie bardzo rozumiem czemu właściciel nie zwrócił sie z prośbą o naprawę do budowniczego? Też mnie to ciekawi. Jeżeli byłby to update, to zrozumiałbym, że chodzi o cenę, ale chyba nieszczelność podlega "gwarancji" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Tak, tyle ze gwarancja juz sie skonczyla :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Tak, tyle ze gwarancja juz sie skonczyla :oops: . A nie pamiętam nawet żeby jakaś była :blink: :lol: olać Ryba zrobił co mógł za co jestem mu wdzięczny. W pierwszych planach miała z tego być kaskada, ale tak się do tego zabierałem jak pies do jeża i zostało na tym co jest. Układ jeszcze nie był nawet odpalany z prostych przyczyn - totalny brak czasu i podejrzewam, że może za tydzień mi się coś uda wyskrobać. Co do sprzętu to na razie nic się nie zmieniło. Będzie poprawa obecnego wyniku i czekam sobie cierpliwie na penrynka. FC dostało nową ksywę "Long dick FC" bo z tak długą ssącą to mogę sąsiadowi schłodzić procka jakby chciał bez ruszania agregatu :D:D:D Edytowane 21 Października 2007 przez wampir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 A nie pamiętam nawet żeby jakaś była :blink: :lol: byla byla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...