Traco Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Witam Chcialbym zasiegnać zdania innych osób bo sam mam mieszane uczucia co do pozbywania sie kompa ktory w swoich czasach kosztował swoje i dalej wiele moze. Mam rozne zainteresowania, jednym z nich sa programy 2d i 3d. Studiuje Mechnika i budowe maszyn i bawie sie na programach graficznych. Pytanie moje dotyczy kompa ktory został mi w spadku po dawnej firmie moich rodzicow. W skrócie 1x Xeon 2,4 2x 1 Gb RAM 266MHz płyta: Intel SE7501HG2 karta geforce 6200 128Mb PCI Co sie bardziej opłaca i bedzie lepiej działać: Sprzedać całego sprzeta i kupic sobie jakies ladne Core Duo na z całymi nowymi bebechami Czy zostawic, dołożyć jeszcze jednego Xeona i bawic sie na tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Xeon wiadomo fajna rzecz - i drogo można go sprzedać na allegro ;) Tu masz wolny ram .. Ja bym radził sprzedać całość i kupić nowego. Jakiego - masz temat z gotowymi zestawami. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Ja również proponuje sprzedaż ten zestaw, a w zależności od ilości otrzymanej gotówki złożysz sobie zestaw na C2D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...