Skocz do zawartości
krzycho666

Targi Komputerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zrobić obudowe od podstaw - drewniana, mam wszystko rozpisane i obliczone, wystarczy kupić materiał i zabrać się za robote, ale tu mam pytanie:

Czy są gdzieś targi komputerowe, gdzie może startować osoba prywatna ze swoim modem obudowy - i coś wygrać? Tak żeby sie troche koszty budowy zwróciły ;]

Jeśli są takie targi - najlepiej południe Polski - bardzo proszę o podanie nazw tych targów. Interesuje mnie na rok 2008, bo budowa obliczana jest na okolo 3 lub 4 miesiące prac. Jeśli znajde (ktoś napisze nazwy targów) i zabiore się za modding to wstawie fotki. Z góry dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... :lol: to jakiś żart? :lol:

www.zjazd.pl

http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr=

edit: a tak w ogóle to na forum też nie ciężko znaleźć http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=230868

Edytowane przez msn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nastawiaj się, że od razu coś wygrasz... Niektórzy robią mody od lat a sie nie udaje. I nie ma co od razu liczyć na nagrody. Spokojnie rób dla siebie - jak uznasz, że mod jest dobry to możesz ją zabrać na targi :)

tylko najpierw zamknij czeską granicę...:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja rada taka: Drewniana obudowa NIE wygra.. możesz zapomnieć :)

Wygrywają obudowy które mają świecidełka lub ciekawy (niestandardowy) pomysł. Jeśli zrobisz fajną, schludną kolejną obudowę z drewna.. to nawet nie jedź, bo wystoisz się 2 dni i nic z tego nie będzie :D

Ostatnio we wrocku nagroda za 1 miejsce była dosyć znaczna.. tak na oko za 4..5 tyś pln. Punktowane było 5 miejsc... 5 miejsce także powyżej tysiąca. Do tego jeszcze nagroda wśród-modderowa.. kolejny tysiąc w sprzęcie :D. Tak, że jeśli przyciągniesz ludzi swoim modem to masz szansę na tym zarobić... :)

No i zamknij czeską granicę... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi