Skocz do zawartości
labo

Jaki Tuner Tv I Fm Cyfrowy I Analogowy Kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

nie znam sie na tym wiec prosze o pomoc w zakupie tuner tv, cena nie gra wiekszej roli.

Tuner ma byc na wiele lat.

wymagania:

pilot

radio i tv-zarowno cyfrowa jak i analogowa

mozliwosc podlaczenie kablowki, jak i telewizji satelitarnej z tunera cyfrowego

mozliwosc nagrywania na twardziela programow, zarowno w czasie rzeczywistym jak i zaplanowanym

mozliwosc podlaczenia magnetowidu vhs i zgrywania filmow( to nazywa sie chyba wejscie svidio albo video in, nie pamietam)

tuner ma byc wewnetrzny

tuner ma spoko pracowac na panoramie lcd 22 cale B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dubluje sie tematow!

ps. Tak to tylko w Erze chyba :) Istnieje tunery hybrydowe analog/DVB-T (cyfrowa naziemna, nieprzydatna praktycznie w PL), ale nie widzialem chyba jeszcze hybrydy analog/DVB-S (cyfra satelitarna).

Edytowane przez ridczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przenioslem do odpowiedniego tematu, a raczej skopiowalem :) nie wiem jak tamten poprzedni skasowac, a moze sie nie da:)

admin moze go skasowac.

wracajac do tematu, moze uzywam zlej terminologii, z powodu mojej niewiedzy.

Dokladnie chodzilo mi o:

w moim domu jest tak:

podstawowy pakiet upc, czyli tylko te darmowe programy polsat, 1,2 i itd, chce to podlaczyc do kompa.

oraz mam tuner cyfrowy satelitrany z talerzem z dwoma nadajnikami, ale taki bezplatny(nie jest to zadna cyfra, czy polsat) odbieram kilkaset bezplatnych programow z astry itd, i to chce tez miec mozliwosc podlaczenia od kompa.

moze ktos poradzi,??

nie chce czegos kupic a pozniej zalowac.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi