labo Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 witam, nie znam sie na tym wiec prosze o pomoc w zakupie tuner tv, cena nie gra wiekszej roli. Tuner ma byc na wiele lat. wymagania: pilot radio i tv-zarowno cyfrowa jak i analogowa mozliwosc podlaczenie kablowki, jak i telewizji satelitarnej z tunera cyfrowego mozliwosc nagrywania na twardziela programow, zarowno w czasie rzeczywistym jak i zaplanowanym mozliwosc podlaczenia magnetowidu vhs i zgrywania filmow( to nazywa sie chyba wejscie svidio albo video in, nie pamietam) tuner ma byc wewnetrzny tuner ma spoko pracowac na panoramie lcd 22 cale B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Nie dubluje sie tematow! ps. Tak to tylko w Erze chyba :) Istnieje tunery hybrydowe analog/DVB-T (cyfrowa naziemna, nieprzydatna praktycznie w PL), ale nie widzialem chyba jeszcze hybrydy analog/DVB-S (cyfra satelitarna). Edytowane 16 Października 2007 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 przenioslem do odpowiedniego tematu, a raczej skopiowalem :) nie wiem jak tamten poprzedni skasowac, a moze sie nie da:) admin moze go skasowac. wracajac do tematu, moze uzywam zlej terminologii, z powodu mojej niewiedzy. Dokladnie chodzilo mi o: w moim domu jest tak: podstawowy pakiet upc, czyli tylko te darmowe programy polsat, 1,2 i itd, chce to podlaczyc do kompa. oraz mam tuner cyfrowy satelitrany z talerzem z dwoma nadajnikami, ale taki bezplatny(nie jest to zadna cyfra, czy polsat) odbieram kilkaset bezplatnych programow z astry itd, i to chce tez miec mozliwosc podlaczenia od kompa. moze ktos poradzi,?? nie chce czegos kupic a pozniej zalowac. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...