$migacz Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Witam !! Panowie, potężny problem... Przygotowuję się do obrony pracy dyplomowej. Konkretnie przygotowuję prezentację w PP, wczoraj wszystko śmigało i hulało aż miło dzisiaj wracam do domu odpalam kompa pochodził z 10 min i na monitorze ukazała się piękna ramka z hasłem no signal input. Restarcik pochodził tym razem 5 min i to samo. Podpiąłem pod TV po componencie pod TV chodzi dłużej bo około 15 min. Czas ucieka w piątek obrona a ja nie mogę nic zrobić. Aktualnie stukam z Lapka ale nie uśmiecha mi sie na nim pracować. Jakaś szybka rada czy tylko serwis ?? Pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Podłącz inna grafe, jak ma być na szybko. Ewentualnie posprawdzaj wszystko w budzie czy masz podopinane dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Podłącz inna grafe, jak ma być na szybko. Ewentualnie posprawdzaj wszystko w budzie czy masz podopinane dobrze. Monitor podpięty pod laptopa daje rade. Tak samo grafa podpięta pod tv. Przypomniałem sobie, że miałem już taki problem. Wystarczyło odpapalić kompa nie podłączonego do żadnego wyświetlacza. Następnie podpiąć monitor i odpalić znowu wszystko działało wtedy. Teraz nie chce. Przyczyną problemu jest prawdopodobnie to że rozłączył sie tv out przez przypadek przesunąłem obudowę i wypiął sie kabel. Karta jak i monitor wydają się być sprawne. Co robić ?? PS. Nie mam drugiej karty żeby podmienić. EDIT: Rano komp normalnie odpalił, zostawiłem odpalonego jak wróciłem standardowe hasło "no signal". Czuje że skończy się to serwisem niestety... EDIT2: Im dłużej komp stoi nie używany tym dłużej działa po włączeniu. Udało mi się nawet winde przeinstalować. Szlag mnie trafia ze nie mogę sobie sam poradzić. Płyta asus a8n-e karta Gigabyte 7600 GT passive. Ma ktoś jakąś koncepcję ? Edytowane 23 Października 2007 przez $migacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...