janekwisniewskipadl Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Da sie moj komputer ustawic tak jak w xp..? bez tych dupereli, z menu po lewej ktore ma wlasciwosci, z normalna strzalka "do gory" ktora przecodzi do folderu wyzej, ogolnie przelecialem wrokowo temat o viscie i nie ma tego a irytuje mnie to, no chyba ze przeoczylem to wtedy prosze o info w ktorym miejscu ale nie sadze :P Edytowane 16 Października 2007 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 nowszy interfejs jest duzo wygodniejszy a strzalka do gory to przezytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 nowy interfejs jest mniej wygodny a strzalka do gory to najlepszy wynalazek w historii komputerow osobistych Podsumowal wlasciwie. Cofnij cofa.. cofa do szukania, cofa do skrotu, a ja chce katalog w gore, te menu u gory gdzie jest sciezka do naszego folderu i mozna kliknac w poszczegolne miejsca, jest niewygodna, trzeba za kazdym razem wzrokowo szukac, bo czasami jestesmy w katalogu o nazwie x a czasami jest to xxxxxxxxxxxxx i gdzie indziej sie klika. Dziekuje za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Nie wiem czego chcesz tam szukac bo od razu widac gdzie kliknac i nie trzeba sie nad niczym zastanawiac. Nowy pasek adresu w Viscie jest wiele lepszy niz stare pojedyncze przyciski. I w jakim katalogu by sie nie było zawsze się klika w tym samym miejscu -> drugi od prawej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Jednak odruchowo na strzałkę klika się o ułamek sekundy szybciej. Pasek jest wąski i w dodatku trzeba uważać, aby kliknąć na drugie od końca. Mi mniej czasu zajmuje kilkukrotne kliknięcie w strzałkę do góry aby dostać się do docelowego folderu, niż to samo poprzez przeczytanie zawartości paska w viście i pojedyncze kliknięcie po wybraniu odpowiedniego folderu z paska. Strzałka to mniej wysiłku umysłowego, który można skupić na czym innym. Takie tylko moje znanie, spędziłem przy Viście wystarczająco dużo czasu. aby stwierdzić, że ten pasek nigdy mi nie zstąpi strzałki do góry. Zarazem też zazdroszczę wszystkim, dla których ten pasek jest wygodniejszy i potrafili się przestawić. Edytowane 17 Października 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 nowy interfejs jest mniej wygodny a strzalka do gory to najlepszy wynalazek w historii komputerow osobistychi od zawsze ta strzalka byla przypisana do BACKSPACE ... nadal dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Hmm ale tam nie ma jak wrocic te strzalke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 ...dlatego wole Total Commandera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...