mskarbow Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 witam Mój problem wygląda następująco: podczas grania w gry Test Drive Unlimited i World in Conflict komputer się wiesza (tak na sztywno) lub restartuje. Bez oc wszystko było OK. Mój komp: Płyta główna: Gigabyte GA-965p-ds3 Bios: Intel P965 BIOS for 965P-DS3 F12 Zasilacz: Chieftec 450W gps-450aa-101a Grafika: Leadtek winfast GF 7950 GT 256MB Ram: 4x 512MB PC-800 Geil Ultra CL 4 12-4-4-4 Procek: C2D e6400 podkrecona na 3200 MHz (w linkach poniżej wszystkie dane z BIOSa) używam rozdzielczości 1920x1200 Procesor był testowany przez 5h dwiema instancjami programu sp2004 i był stabilny. Temp procka nie przekraczały 57C. Na zasilaczu mam wymieniony wentyl na scythe s-flex 1600 ale to chyba nic nie zmienia, bo do tej pory działało. Czy jest możliwe, że to wina za małej mocy zasilacza? http://profile.imageshack.us/user/mskarbow...djcie043sw1.jpg http://profile.imageshack.us/user/mskarbow...djcie044vd4.jpg Przepraszam za formę zamieszcenia obrazków ale inaczej nie umiałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 To spróbuj jeszcze Orthos test blend priorytet 10 ponad 6 godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 A wedlug mnie to przekrecony ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mskarbow Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 A wedlug mnie to przekrecony ram. Sprawdziłem. Po oc tylko procesora bez dotykania się do ramu takie same efekty. Ortosa zapuszcze na noc i wtedy podziele się wynikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mskarbow Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Orthos chodził 6 hours 4 minutes 49 seconds i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mskarbow Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Po testowaniu Orthosem problem się rozwiązał. Nie wiem jakim cudem ale gry się już nie wieszają a komp dalej tak samo podkręcony. :blink: No ale działa więc już nic nie ruszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...