M.G Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Chcę kupić całego kompa niektóre podzespoły już wybrałem zastanawiam się teraz nad płytą główną co myślicie o tej płycie http://www.allegro.pl/item252508211_dfi_in...a_brisbane.html Chcę tam włożyć procka AMD 6000+ AM2 X2 64 bit dual core w technologi 90nm ramy to Gail, ocz lub coś w tym stylu 2 GB w dualu z timingami 4-4-4-12 do tego grafike planuję po premierze kupić zielonego 8700 dysk to seagate, maxtor lub samung 320 GB lub więcej Co myślicie o takim sprzęciku ? Mam jeszcze pytanko czy ten zasilacz http://www.allegro.pl/item255645206_zasila..._12cm_fan_.html pociągnie tego kompa ? głównie chodzi o proca i grafe czy nie za dużo Watów będzie to wszystko brac czy zasilacz nie będzie przeciążony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Ile masz kasy ? Ja tu widzę Intela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.G Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 jeszcze nie wiem ale coś koło 2400 zł intela nie chce zbytnio wolę AMD płyta dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 jak tam wolisz ale intel bardziej przyszlosciowy:) nie upierj sie chlopcze:) wiem ze mozesz byc amdboyem tez jestem ale niestety Intel barziej oplacalny teraz do kupienia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) niestety jedyne racjonalne wyjscie to intel za tyle hajsu to mozna nawet 4gb ramu bo po 80zl za 1gb Edytowane 16 Października 2007 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 jeszcze nie wiem ale coś koło 2400 zł intela nie chce zbytnio wolę AMD płyta dobra ?Płyta dobra, ale każdy Ci powie, żeby brać Intela. No, chyba, że nie podkręcasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.G Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 nie podkręcam bo nie potrzebuje to ma być komputer na którym pójdą wszystkie gry które narazie wyszły za rok wymienię znowu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Za dużo masz hajsu ? Kup X2 6000+, do tego DFI Infinity, 4*1GB kingston 667, czekasz na GF 8800GT, dysk - wd 3200aaaks, zasilacz - corsair 520w na przykład Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...